Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 23. 07:30, hétfő | Belföld
Forrás: mti - fotó:facebook.com/pg/FEZENFesztival

Grammy-díjas világsztár és az egészséges életmód a FEZEN középpontjában

Grammy-díjas világsztár és az egészséges életmód a FEZEN középpontjában

A Grammy-díjas Pitbull, több mint száz fellépő és az egészséges életmódot népszerűsítő programok is várják a közönséget július 25. és 28. között Székesfehérváron a FEZEN-en - közölték a fesztivál szervezői az MTI-vel.

A fesztiválon az amerikai világsztár Pitbull mellett fellép a német Helloween, a brit The Prodigy és az amerikai Mr. Big is, de rajtuk kívül több mint száz fellépő szórakoztatja a közönséget négy napon át.

A zenei műsor mellett az új ReAktiváló programhelyszínen az egészséges életmód és a mozgás áll a középpontban, lesz evezőverseny, spinning, jóga és kötélhúzásban vagy fekvőtámaszban is összemérhetik erejüket a fesztiválozók. Csocsóbajnokságot is szerveznek a fesztiválon, melyet a magyar bajnok székesfehérvári MOL Vidi FC segít, valamint a Magyar Vöröskereszt szervezésében véradásra is lesz lehetőség.

Az egészséges életmód jegében a ReAktiválóban a fesztiválozók laktóz- és gluténmentes ételeket, proteines és cukormentes süteményeket is vásárolhatnak.
Az egyik gyógyszergyártó cég a ReAktiválóban - valamint Ákos pénteki és Pitbull szombati koncertje előtt a nagyszínpadon is - az újraélesztés könnyen elsajátítható, életmentő technikáját ismerteti meg a fesztiválozókkal.

A film és a színház is megjelenik a FEZEN-en: a Gépház moziban babzsákfotelekből légkondicionált teremben nagy klasszikusokat és mai kedvenceket is nézhetnek a fesztiválozók, a Fonó Sátorban pedig a székesfehérvári Szabad Színház előadásában kortárs finn és magyar drámát is láthatnak az érdeklődők.

A Civil Ligetben számos civil szervezettel ismerkedhetnek meg a résztvevők, a kemping mellett a koncertek előtt pedig egyéni és csapatfeladatokban játékos vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat a fesztiválozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére