Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 24. 13:29, péntek | PR

Gyors és korszerű tartályhitelesítési megoldást kínál a Multicore

Gyors és korszerű tartályhitelesítési megoldást kínál a Multicore

Sok cég számára jelent nagy kiesést az üzemanyag tárolótartályok ciklusonkénti hitelesítése, hiszen a belső tisztításból, szerkezeti vizsgálatból és tömörségi próbából álló hosszas procedúra -

- rengeteg erőforrást felemészt.

. Erre a problémára jelent korszerű megoldást a Multicore újszerű módszere, a lézeres tartályhitelesítés, amely csupán néhány órát vesz igénybe.
A Multicore Kft. szakmai múltját tekintve országos viszonylatban is a benzinkúttechnikai piac egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy tavaly elsőként vezették be hazánkban a lézeres tartályhitelesítést. A technológiát, amely nagymértékben a leegyszerűsíti a hitelesítés menetét a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal is jóváhagyta.

A korszerű módszer hatalmas előnye, hogy nincs szükség a tartály szétszerelésére, kiürítésére és tisztítására. Elég csupán 30 %-ig leengedni a tartály űrtartalmát, majd a lézeres mérő behelyezése után már indul is a mérési folyamat, melynek időtartama rekeszenként 15-20 perc. Ez azt jelenti, hogy a korábban, akár napokon át elhúzódó folyamat jelentősen lerövidíthető és 1 - 1,5 óra alatt elvégezhető a teljes eljárás.
Szintén számottevő különbség, hogy az új módszer sokkal környezetkímélőbb. A lézeres tartályhitelesítés során ugyanis nem keletkezik veszélyes hulladék, mert a művelet nem igényel tartálytisztítást és vízfelhasználást. Ez egyben a költségek redukálását is jelenti, hisz így ezekért a tevékenységekért nem kell fizetni és a veszélyes hulladék díja is megtakarítható.

A hitelesítési folyamat egy olyan berendezéssel történik, amely lehetővé teszi a tartály (légtér) képességének felülről történő mérését. Technikai szempontból úgy működik, hogy egy motor által elforgatott, csavarozott vagy tolófogas mérőpálca a kubárból belép a hajóba, lehetővé téve a tengelyirányú és sugárirányú értékek azonosítását, amelyeket ezt követően feldolgoznak és meghatározzák az ellenőrzött tartály kapacitását. Az elektromos alkatrészek hiánya lehetővé teszi a berendezés használatát a tartályokban gyúlékony folyadékok vagy gőzök jelenlétében is.
A technológia földalatti,- földfeletti (pl. konténerkút),- fekvőhengeres,- kivitelű tároló tartályok időszakos hitelesítésének elvégzésére is alkalmas. A sokkal korszerűbb eljárás nagyban megkönnyítheti azoknak a cégeknek az életét, amelyeknek rendszeresen kell hitelesíteniük tárolótartályaikat, hiszen zökkenőmentesen és gyorsan túleshetnek a kötelező procedúrán.

Összességében a szolgáltatás könnyebb, gyorsabb és mégsem jár nagyobb költségekkel. A forradalmian új lézeres tartályhitelesítésről a Multicore Kft.-től kérhető további információ.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.