Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Július 30. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Hogyan készült a kerengők?

Hogyan készült a kerengők?

Közönségtalálkozót rendeznek augusztus 3-án, szerdán 20 órakor, Szentendrén a Városi Vendégház udvarán.

Találkozz a Kerengők alkotóival és főszereplőivel!

A könnyed nyáresti programon az augusztus 11-i, csütörtök esti különleges előadás kulisszatitkaiba, történetébe kaphatnak bepillantást a érdeklődők.

Ebben segítségünkre lesz a darab szerzője, Szabó Borbála, aki napjaink legkeresettebb drámaírója, valamint Prohászka Fanni és Feczesin Kristóf az előadás főszereplői. Az beszélgetést vezeti: Magács László, rendező, aki színpadra álmodta a darabot.

A program ingyenes, de a korlátozott befogadóképesség miatt regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz egy e-mailt kell küldened a rendezveny@szentendre.hu címre (a levél tartalmazza a nevedet, telefonszámodat).

Az első 40 regisztrálót pedig 50%-os jegyvásárlási kedvezménnyel is megajándékozzák, melyet természetesen a Kerengők előadásra válthatnak be.

Fotó: Szentendre Önkormányzata

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.