Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 07. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Hoppá! Csalással került képernyőre a VV5 győztese?

Hoppá! Csalással került képernyőre a VV5 győztese?

Knap Attila attól a pillanattól kezdve latba vetette taktikáját, hogy jelentkezett a VV5 játékába.

Az összeférhetetlen győztes ugyanis bevallotta: három különböző néven, más-más karaktert képviselve adta be jelentkezési lapját, amikor elkezdték toborozni a villalakókat. Úgy tűnik, sikerrel járt kissé skizofrén beütésű módszere.

- Biztosra akartam menni! Mindegyik regisztrációhoz másmilyen nevet és fotót csatoltam magamról - kezdte az Új Ásznak VV Attila. - Az egyik képen volt rajtam szemüveg, a másikon nem, az egyik színes volt, míg a másik fekete-fehér. Mivel rokonszenv alapján hívják be a jelentkezőket, szerintem normális azt feltételezni, hogy esetleg elsiklanak feletted, vagy pont annak az embernek éppen nem leszel rokonszenves, akihez a te fotód kerül. Olyannyira bejött a dolog, hogy az eredeti nevem mellett még az egyik álnevemen beadott jelentkezés nyomán is felhívtak - mosolygott Attila, aki a mindennapokban is beveti csalafintaságát.

- Ez csak trükknek számít, nem csalás, hiszen nem hivatalos iratokról volt szó. Eltelt fél év, megnyertem a játékot, és nem lett belőle baj. Amúgy mindig csak ilyen ártatlan dolgokban használok álneveket - mondta a VV5 győztese, utalva például a pizza-, vagy taxirendelésre.

- Pár napja egy idősebb úr jött értem taxival. Amikor felismert, azonnal felhívta a családját, és sorban mindenkivel beszélnem kellett! Kedves dolgok ezek. Aki már évtizedek óta ebben él, annak lehet, hogy fárasztó az ilyesmi, de nekem egyáltalán nincs terhemre - tette hozzá.

De vajon lesz-e következménye annak, hogy Attila beismerte a játékba kerülésének bizarr körülményeit?

- Akár nyolc különböző néven jelentkezhet valaki, nincs jelentősége. Ez csak a műsorkészítők számára ad információt arról, hogy számszerűen hány ember jelentkezik a műsorba. A castingon Knap Attila néven töltötte ki a jelentkezési lapot, és ez a lényeg - mondta a napilapnak az ötödik ValóVilág sajtófőnöke.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára