Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Szeptember 12. 05:00, szerda | Sport

Ígéretes kezdés után, lengőkar-törés!

Ígéretes kezdés után, lengőkar-törés!

Sajnos rövidre sikerült a JG2 Racing Team ralipárosának a CREDOBUS Salgó Rallye2 verseny.

CREDOBUS Salgó Rallye2 2018
Tim Gábor - Timár Tamás
Opel Adam R2

A szokásosnál erősebb felkészülést tartottunk minden vonalon. Ezért megrendeltük a motor újjá építését. Meg is lett időben, nagyon jó paramétereket hozott.

Az előkészületben a friss motort járatni kellett, így fizettünk egy rendőri lezárással egy tesztet a verseny hetében. Mind szellemileg, mind technikailag felkészültünk.
A szokásos ceremóniák után már az első napon egy rövid gyors szerepelt 3.6km-rel. Ez a szuperspeciál, mégpedig Salgótarján városában, rengeteg néző előtt.

Igen nagy sikerünk is volt, gyönyörű hangja volt az Adamnak, és az eredmény is biztató. Majdnem elsők lettünk a 40 csapat közül. Két tized másodpercre lettünk a másodikak. Ígéretesen fejeztük be a szombati napot.

Vasárnap korán kezdtünk, bár már összeszedett a versenyigazgatóság egy óra csúszást, mert az egyik nullás autó beesett az árokba. Kicsit borzolta a kedélyeket, de nyugodtan álltunk a második gyorshoz.

Sajnos a Zagyvaróna-Cered gyorson, az ötödik kilométeren, furcsa módon ok nélkül eltört a jobb első lengőkarunk, és a futómű miatt a kaszni ráült a kerékre. Röviden kiestünk. Ebben az évben kísért a szerencsétlenség, de meg tudtuk mutatni, azért velünk számolnunk kell, ha a technika is jó!

Addig is a közönség fantasztikusan szurkolt, hisz majdnem hazai pálya volt a Nógrád. Köszönjük bizalmukat a támogatóinknak, legközelebb futamgyőzelemmel háláljuk meg a reklámozó partnereinknek az évet az I. Nyíregyháza Rally-n.

Partnereink: SPURI Az autó energiaitala, VIP-REX habarcs, betontechnológia, Altrapack Kft., Astrapack Kft. Olajág Petrol Kft. Keveweld Kft., Boncz Bt., Hajnal Gépműhely Kecskemét, Kis-Új-Lap Kft., Racionál Tuning Kft., BULYÁKI GUMI, www.spuribolt.hu.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.