Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Október 25. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Ingatlanpályázatok Szentendrén

Ingatlanpályázatok Szentendrén

A Dumtsa Jenő utcában, a Kálvária úton és a Kucsera Ferenc utcában is pályázhatnak ingatlanok bérbevételére.

Kucsera Ferenc utca

Szentendre Város Önkormányzata páláyzatot írt ki a tulajdonában álló, Szentendre 2369 hrsz-ú, Kucsera Ferenc u. 5. szám alatti, 27 nm alapterületű lakás piaci alapon történő bérbeadásáról.

A pályázatokat 2016. november 18. 10:00 óráig lehet benyújtani a hivatal iktatójában.

Pályázati tudnivalók »

Kálvária út

Pályázati kiírás 0153/40 hrsz-ú ingatlan hasznosítására

Szentendre Város Önkormányzata képviseletében a Polgármester Szentendre Város Önkormányzat Képviselő–testiiletenek az önkormányzati vagyonról és az önkormányzati vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 34/2003. (VI.18.) rendelete alapján nyilvános pályázati felhívást tesz közzé a Kálvária útnál lévő ingatlan 152.383 m2 nagyságú területrészének szőlőültetvény telepítése céljából történő haszonbérbe adásáról, 15 éves határozott időtartamra – mely egy alkalommal legfeljebb 5 évvel meghosszabbítható – azzal, hogy a temető beruházásával kapcsolatos munkálatok megkezdésekor a szerződés a felek akaratától függetlenül megszűnik.

Részletes felhívás »

Dumtsa utca

Szentendre Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a Szentendre, Dumtsa Jenő u. 12. fszt. 5. szám alatt található 40 nm-es komfort nélküli lakás bérbevételére.

A pályázatokat 2016. november 18. 09:00 óráig lehet benyújtani a hivatal iktatójában.

Pályázati felhívás »

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.