Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 12. 13:40, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Istenes Bence barátai röhigcsélős kiscsajnak tartják Csobot Adélt

Istenes Bence barátai röhigcsélős kiscsajnak tartják Csobot Adélt

Pedig értelmes lány.

Bombaként robbant a hír, miszerint az X-Faktor csinibabája, Csobot Adél szíve hetek óta az RTL Klub egyik műsorvezetőjéért, Istenes Bencéért dobog.

Istenes Bence, az After X műsorvezetője az Új Ásznak adott interjújában elárulta, mi varázsolta el Adélban.

- Az After X forgatásán találkoztunk először, Adél rögtön levett a lábamról a végtelen vidámságával, jókedvével. Jóban lettünk, elkértem a számát, aztán egyszer elmentünk moziba is. De még nem merült fel köztünk, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolat, hiszen tudom, hogy Adél életében első a verseny - árulta el Bence, aki le sem tagadhatná, hogy Adél megdobogtatta a szívét. Az After X műsoraiban folyton kacérkodnak egymással, és szinte vibrál köztük a levegő.

- Adél gyönyörű lány, tetszik a szeme és a mosolya. Igazán megosztó személyiség, aminek az erős, jellegzetes karaktere lehet az oka. Sokan csak azt látják, hogy itt van egy fiatal lány, aki mindenen röhögcsél. A barátaim közül is többen ezt gondolják, és sokan csodálkoznak kettőnk kapcsolatán, amiről nem tudják elképzelni, hogy komolyabbra fordulhat közöttünk. De valójában egy nagyon értelmes lány lakozik a gyönyörű külseje mögött, akivel lehet komolyabb témákról is beszélgetni. Jó a közelében lenni, ha vele vagyok, mindig mosolyt csal az arcomra, teljesen feltöltődöm és vidámnak érzem magam - folytatta Bence, aki szerint teljesen normális, hogy 25 évesen a lányok körül jár az esze. Ráadásul szívesen választ párt magának ismert sztárok közül.

Elsőként a Csillag Születik egykori versenyzőjével, Kovácsovics Fruzsinával jött össze, majd a VIVA tévénél töltött időszak alatt műsorvezető társával, Iszak Eszterrel, tavaly pedig a negyedik ValóVilág szépségével, Anikóval ismerkedett meg.

- Bosszantó, hogy az internet is tele van a szerelmi ügyeimmel, de természetes, ha valaki a saját köreiből választ magának párt. Sajnos nincs könnyű dolgom, hiszen sok nő abba a Benbe szerelmes, akit a televízió képernyőjén látnak, és nem abba a férfiba, aki valójában vagyok. Pedig nagyon vágyom arra, hogy legyen valaki mellettem, akivel megoszthatom az életem, és akinek folyton kedveskedhetek. Romantikus típus vagyok, ha szerelmes vagyok, a kedvesemnek még a csillagokat is lehozom az égről - tette hozzá a fiatal műsorvezető.

Címkék: Csobot Adél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.