Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Október 06. 17:31, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Ittasan, lopott teherkocsival ment vásárolni, majd bokrok közé hajtott

Ittasan, lopott teherkocsival ment vásárolni, majd bokrok közé hajtott

A gyanú szerint Dunakeszin lopott el egy teherkocsit egy lengyel férfi pénteken reggel, majd mikor egy benzinkúton megállt italt vásárolni, a rendőrök elfogták.

A Dunakeszi Rendőrkapitányságon indult eljárás jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves lengyel férfi ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi ittas állapotban október 5-én kora reggel egy Dunakeszin lévő cég telephelyéről ellopott egy teherkocsit, amellyel a város területén közlekedett, majd megállt egy benzinkúton, ahol italt vásárolt. Ezek után a teherkocsival tovább kívánt menni, azonban a járművel bokrok közé hajtott, majd az időközben helyszínre érkező rendőrök elfogták. A férfit előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett, és azt is elmondta a nyomozóknak, hogy a tehergépkocsi ellopása előtt egy parkoló mentőautóból kivett egy táskát, amit magával vitt. Később a rendőrök megállapították, hogy egy defibrillátor készülék volt ebben a táskában, a mentőautó pedig egy kft. tulajdonát képezi. A készüléket sértetlen állapotban foglalták le a nyomozók.

A férfi ellen a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: