Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Október 15. 09:45, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Járási aláírások, gátbontás, új kiállítóhely - Heti hírek

Járási aláírások, gátbontás, új kiállítóhely - Heti hírek

Polgármesterek aláírásai a járásért, elkezdődött gátbontás, megemlékezés, felújítás és forgalomkorlátozás, egyebek közt mindez történt múlt héten Szentendrén. Összefoglaljuk a legfontosabb eseményeket.

Polgármesterek aláírásai a járásért

Ünnepélyesen aláírták a Szentendrei Kistérségi településeinek polgármesterei a Szentendre Járási Hivatal kialakításáról szóló megállapodást ma Szentendrén a Polgármesteri Hivatal Dísztermében. Részletek itt!

Beindult a gátbontás, változott a forgalmi rend a Dunakorzón
Elkezdődött hétfőn a régi gát bontása, a munkák több ütemben zajlanak majd, mialatt helyenként forgalmi korlátozásokra kell számítaniuk az autósoknak, kerékpárosoknak és a gyalogosoknak is. Részletek itt!

A hősi halált halt motoros rendőrre emlékeztek Szentendrén
Rendőrök, tűzoltók és motorosok emlékeztek Szentendrén Kenéz Imre rendőrre, aki szolgálatteljesítés közben vesztette életét múlt csütörtökön a Csongrád megyei Apátfalván. Részletek itt!

Tartozás miatt elárverezték Antal Imre szentendrei házát
Szinte semmi nem maradt a négy éve elhunyt Antal Imre után, idén ugyanis már a róla elnevezett óvoda sem üzemel, szentendrei házát pedig közüzemi tartozás miatt elárverezték. Részletek itt!

Felújítás és forgalomkorlátozás a Mozaik utcai felüljárón
Várhatóan december közepéig kell sávszűkítésre és sebességkorlátozásra számítani a Szentendrei úton, a Mozaik utcai felüljárón, ahol több ütemben felújítási munkákat végeznek. Részletek itt!

Hatott, alkotott, gyarapított – emléktábla Szűk Ödön emlékére
Emléktábla-avatással és ünnepséggel tiszteleg október 22-én Pismány városrész Szűk Ödön előtt, akinek köszönhető egyebek közt a városrész közművesítése, tömegközlekedése. Részletek itt!

Színház: felhőtlen bolondozás és dalok
Felhőtlen bolondozás és a dalok, ezt ígéri október 26-ára Michel André, Fényes Szabolcs és Szenes Iván Lulu című zenés bűnügyi komédiája Szentendrén. Részletek itt!

Új kiállítóhely Szentendrén
Péter-Pál Galéria néven új kiállítóhely nyílt Szentendrén, mely elsősorban kortárs művészeknek kínál bemutatkozási lehetőséget. Részletek itt!

Bulvár: két perc alatt kétszer rabolták ki
Két perc alatt kétszer raboltak ki egy férfit Svájcban: először egy fiatal nő, majd az éppen arra járók kapkodták el a pénzét. Részletek itt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak