Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 03. 07:24, péntek | Helyi
Forrás: PMRFK

Kést rántott és vágott egy dunakeszi sörözőben

Kést rántott és vágott egy dunakeszi sörözőben

Vita, majd verekedés, végül késelés, így folyt egy italozás még május elsején az egyik dunakeszi sörözőben. A férfit elfogták a rendőrök.

Egy dunakeszi sörözőben alakult ki nézeteltérés – eddig ismeretlen okból – két férfi között még május elsején, a délutáni órákban. A vitát követően K. Attila 46 éves dunakeszi lakos távozott a helyszínről, majd rövid idő elteltével visszatért. Ekkor ismét folytatta a korábbi vitát H. Tamás 30 éves dunakeszi lakossal. A vita tettlegességig fajult, melynek során K. Attila egykéssel támadt H. Tamásra, akinek az alkarját megvágta.

K. Attilát a rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Dunakeszi Rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették.

Ellene a további eljárást súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: