Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 17. 17:52, hétfő | PR

Kinek éri meg a reptéri parkolás?

Kinek éri meg a reptéri parkolás?

A Budapest Airport hét parkoló zónája széleskörű szolgáltatásokkal és rugalmas árakkal minden utasnak versenyképes megoldást kínál. Megmutatjuk, milyen lehetőségek közül választhatunk!

A családi nyaralás vagy az ígéretes üzleti út mindig kaland. Tervezzük, várjuk, szervezzük – ám sokszor előre stresszelünk is, hiszen valami mindig közbejön. A csomagok, okmányok, repülőjegyek, szállás intézése, a család vagy kollégák adott helyen adott időre való összeterelése gyakran a vártnál nehezebb feladatnak bizonyul. Last minute utak esetén pedig a nyugodt indulás hajlamos ideges kapkodássá fajulni. Kíméljük meg magunkat a feszültség egy részétől reptéri parkolással!

Hét zóna, számtalan lehetőség

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hatalmas parkolóiban minden utas megtalálja a számára megfelelő árszabást és szolgáltatás-csomagot. Az egyes típusok árukban, termináltól való távolságukban, valamint igénybe vehető extra funkcióikban térnek el egymástól, azonban a biztonság mindenhol garantált. Az egész terület kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett, így távollétünk alatt egy percig sem kell aggódnunk autónkért. És ez még nem minden: a parkoló területén autómosó is üzemel, ahol, ha kívánjuk, környezetbarát tisztítószerekkel kívülről-belülről megszépítik autónkat, amíg mi jól megérdemelt pihenésünket töltjük. A napi szinten ingázókat pedig a Ferihegy vasútállomásnál kényelmes P+R Parkoló várja, így a repülőtér nem kizárólag utazáskor nyújt modern és kézenfekvő alternatívát autónk elhelyezésére.




Rövid és hosszú távú parkolók

A terminálhoz legközelebb eső, az érkezési és indulási szinteken található két zónát – a Prémium és Terminál Parkolót – elsősorban ki- és beszállás idejére javasoljuk, míg a kiemelt ügyfélszolgálattal ellátott, 200 jármű befogadására képes Business Parkoló rövidebb távollétek, üzleti utazások idejére kínál megfelelő megoldást. Az itt parkoló utasokat ingyenes buszos transzferjárat szállítja a parkoló és a terminál között.
A kéthetes családi nyaralás vagy egyéb huzamosabb távollét alatt a hosszú távú parkolókat, a Holiday Plus, a Holiday és a Holiday Parkoló LITE zónákat válasszuk. A kamerarendszer által garantált teljes biztonság itt is adott, az árak pedig minden pénztárcának megfelelnek. Gondoljunk bele: egy budai címről a reptérre való oda-vissza taxi út ára nem kis összeg – a reptér folyamatos akciós árai és parkolási csomagjai sok esetben pénztárcakímélőbb megoldást jelentenek.
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér minden utas minden igényének megfelelnek, sőt, a légi kikötő közelében lakóknak is kézenfekvő megoldást nyújt. Tájékozódjunk a lehetőségekről, és éljünk velük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat