Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Október 31. 10:02, szerda | Helyi
Forrás: lvp / fotó: honvedelem.hu

Koncert és jótékonyság az értelmi fogyatékosokért

Koncert és jótékonyság az értelmi fogyatékosokért

Értelmi fogyatékos gyerekek oktatásának és szabadidős tevékenységének támogatására szervez jótékonysági koncertet november 16-án Szentendrén az Értelmi Fogyatékos Gyermekek Oktatásáért, Neveléséért Alapítvány.

November 16-án este 6 órakor a már hagyománnyá vált jótékonysági koncert várja az érdeklődőket a Városháza dísztermében, ahol fellép a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia Big Band Zenekara. Az est háziasszonya Novodomszky Éva műsorvezető, míg fővédnöke Dietz Ferenc polgármester.

A jótékonysági koncert az Értelmi Fogyatékos Gyermekek Oktatásáért, Neveléséért Alapítvány támogatását célozza. A szervezet több éve foglalkozik értelmi fogyatékos, nehéz sorsú, hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatásával, szabadidős foglalkoztatásával, oktatásával, nevelésével. Így vehettek részt például olyan programokon a Cházár András Többcélú Közoktatási Intézmény szentendrei tagintézményeként a Bárczi Gusztáv Általános Iskola diákjai, melyekben körülményeik miatt nem lehetett volna részük.

A rendezvényre tetszőleges összegért válthatók támogató jegyek a koncert helyszínén, valamint az adakozók az alapítvány számlaszámára is (OTP Bank Zrt. 11742087-20056113) befizethetik támogatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: