Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Szeptember 18. 18:05, szerda | Helyi

Kötetlen beszélgetés Kiss Károlynéval

Kötetlen beszélgetés Kiss Károlynéval

A születése óta Szentendrén élő Kiss Károlyné, aki a \'70-es évek óta áll a város szolgálatában, tisztelettel vár mindenkit egy kötetlen beszélgetésre szeptember 20-án, pénteken, délután 4 órától a Közösségi Kertben.

Kiss Károlyné számára családja után Szentendre az első. Férje haláláig a képviselő-testület tagja volt, ő maga pedig régóta együttműködik a Pürpükmajor Lakótelep Baráti Kör tagjaival, a házak közös képviselőivel.

Györgyike most tisztelettel hívja Önt és kedves családját egy kötetlen beszélgetésre a Fehérvíz utca mögötti Közösségi Kert melletti téren szeptember 20-án, pénteken, 16 órától 17 óráig. Azokat is örömmel várja, akik négylábú barátaik kíséretében szeretnének ott lenni a beszélgetésen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: