Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 12. 09:26, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kovács Patrícia: Hanna születése után változtak meg a dolgok

Kovács Patrícia: Hanna születése után változtak meg a dolgok

Tavaly még Anger Zsolt oldalán járt a Lakástalkshow-ban, de már akkor érezte, hogy Gusztos Péterrel 9 éve tartó kapcsolatuknak lehet, hogy vége van.

Saját bevallása szerint sokat dolgoztak a házasságukon, de Hanna Lujza születése után megváltoztak a dolgok. Férjével egyszerre döbbentek rá, hogy valami megváltozott. A miértekről őszintén beszélt a népszerű színésznő a VIASAT3-on a Lakástalkshow keddi részében.

„Hanna születése után változtak meg a dolgok. Velünk is megtörtént az, ami mindenkivel megtörténik. Amikor megszületik egy gyerek, akkor a szülei kicsit meghalnak, olyan értelemben, hogy az a nő és az a férfi nem lesznek soha többé ketten. Abban van egy veszteség. Onnantól kezdve minden más lesz, újjá kell születni. És az a kérdés, hogy a férfi és az a nő, már ebben a mama-papa státuszban is azt jelenti-e a másiknak. Mi ott nem figyeltünk eléggé egymásra” – vallott érzéseiről Lovász Lászlónak.

Nagyon sokat gondolkodott azon, hogy lehetett volna-e jövője még a házasságuknak, de úgy érzi, ez már elmúlt. Már akkor is késő volt, amikor elkezdtek rajta dolgozni.

„Voltak igazán nagy fellángolások érzelmileg, utaztunk, visszajöttünk, és úgy éreztük, hogy nem. Szerintem, hogyha 45-46 évesek vagyunk, amikor ez megtörténik velünk, akkor együtt maradunk. 50 évesen végképp. De most még itt a 40 körül felmerült bennünk, hogy akkor most már tényleg ez lesz örökre?” – ismerte el a ma esti Lakástalkshow-ban.

Kovács Patrícia édesapja alkoholizmusával 14 évesen tudatosult. Nehezen viselte ezt az időszakot, saját bevallása szerint, ha apja felszállt a buszra, akkor inkább elment a busz másik végébe, hogy ne kelljen felvállalnia. Megoldásként egy saját maga által kitalált világba menekült.



„Nekem volt egy nagyon rossz korszakom kamaszkoromban, amikor hazudoztam össze-vissza. Kamaszként nagyon rémes volt a családi életem 14 és 18 éves korom között. Akkor ki kellett találjak egy másik világot, hogy én kivagyok és én hol vagyok. Senkit nem engedtem, hogy meglátogasson minket otthon. Belemenekültem valami hülyeségbe, kitaláltam egy csomó mindent, hogy én ki vagyok” – mesélte őszintén Patrícia.

Patríciának a részévé vált, hogy nem tudta, mikor hazudik és mikor nem. 18 évesen billent át benne valami, ekkor pszichológus is segítségére volt, hogy megoldja a problémáit.

„Bekerültem az Újszínházba és ott kiszúrták, hogy én vetítek. Ott egy nagyon jó közösség volt. Azt érezték, hogy össze-vissza beszélek és ez idegesítő volt. És akkor azt mondták, hogy ’te ennél sokkal tehetségesebb vagy, ennél sokkal jobban szeretünk, és erre nincs szükség’. Először le akartam lépni onnan, ki akartam ebből szállni és azt mondták, hogy nem, azt nem lehet. Megadták egy pszichológus számát, akit már előzőleg felhívtak, hogy majd fogok telefonálni és akkor telefonáltam. Eltöltöttem úgy egy fél évet, hogy lényegében nem beszéltem.” – árulta el küzdelmeit a kedd esti Lakástalkshow-ban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára