Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. November 30. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

MikulásGyár Szentendrén

MikulásGyár Szentendrén

Az idén 12 éves születésnapját ünneplő MikulásGyár, Szentendrén a CASTRUM CENTER-ben immár 3. éve nyitja meg adománygyűjtő pontját.

Az adománygyűjtő pont ünnepi megnyitó napján, illetve utána hétfőtől várja a rászorulóknak szánt adományokat! Az ünnepi megnyitó 2016. december 4-én, vasárnap, 14 órától kezdődik, melyen fellépnek a szentendrei Welldance táncosai.

Helyszín: Castrum Center (Szentendre, Paprikabíró u. 21-23.)

A rendezvényt Dr. Török Balázs alpolgármester és Zsolnai Endre, a MikulásGyár főszervezője nyitja meg, a megnyitó házigazdája Jáksó László.
Minden felajánlásnak és önkéntes segítségnek örülnek, köszönetképpen forró teával és zsíros kenyérrel várják a résztvevőket. Az adományokat már a megnyitó napján szívesen fogadják, és egészen december 21-ig minden hétköznap 7.30-20.30-ig, szombatonként 8.30-15-30-ig várják a recepción található gyűjtőponton.

Elsősorban tartós élelmiszert (tésztát, konzervet, olajat, cukrot, sót, lisztet), édességet, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhákat, takarót, játékot, könyveket várnak, de minden egyéb felajánlásnak örülnek.

A cél, hogy együtt, összefogással minél több nélkülöző gyermek és felnőtt arcára varázsoljanak mosolyt karácsony estéjén! Az akció egyik legnagyobb pozitívuma, hogy az adományok “helyben maradnak”, vagyis a PHILANTHROPY ALAPÍTVÁNY segítségével a Szentendrén és környékén élő rászoruló családokhoz jutnak el.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: