Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Április 27. 15:33, péntek | PR

Mindent a robotporszívóról

Mindent a robotporszívóról

A legtöbb háziasszony álma, hogy otthonuk egy varázsütésre tiszta legyen. Ha Ön is inkább szeretteivel töltené szabadidejét a fárasztó takarítás helyett, van egy nyerő tippünk: a robotporszívó.

A technológia fejlődésével ma már számos olyan eszköz áll rendelkezésére, amellyel jelentősen megkönnyítheti életét, azaz több időt szánhat az igazán fontos dolgokra. Ezek a háztartási kisgépek bár talán még futurisztikusként csengnek néhány fülben, azonban az igazság az, hogy már rég hétköznapjaink részei. Gondoljon csak az önparkoló autóra vagy az intelligens turmixgépre – többé már egyik sem sci-fibe illő dizájnelem, és nem is jelent elérhetetlen luxust.

Bejárónő helyett

A robotporszívó a legcsendesebb és legdiszkrétebb bejárónő. Használata teljesen biztonságos – sem kisgyermekre sem kíváncsi házi kedvencre nem jelent veszélyt –, segítségével pedig könnyedén megszabadulhat az allergiát is okozó atka és házipor rémétől. Enni, inni nem kér, sőt, sok modell magától visszadokkol saját töltőjére, ha az akkumulátor merülőben van. A fel-alá takarító robot működés közben olyan halk, hogy akár az esti filmet sem zavarja, illetve az időzítő funkcióval az Ön munkaóráihoz igazítva is beprogramozhatja a működést.
Ugye, hogy ez a kis háztartási zseni mennyire megkönnyíti a hétköznapokat? Ráadásul a robotporszívó ára is kifejezetten kedvező. Gyorsan behozza a befektetést, az elért kényelem és megspórolt szabadidő pedig igazolni fogja, hogy jó döntést hozott az okos robot beszerzésével.


Mindent tud

A takarító robot nem „csak” port szív, hanem egy hihetetlenül sokoldalú, hatékony eszköz. Használata egyszerű és szórakoztató, minden padlótípust és felületet tisztán tart: szőnyeg, csempe, laminált padló, parketta maradéktalanul megszabadul a szennyeződéstől – a fal mellett és a sarkokban egyaránt. Nyugodtan eldobhatja a lakás takarításához eddig használt arzenált: a felmosók, seprűk, rongyok és porzsákos porszívók már csak a múlt emlékei.
Az áruházak polcain számos modell közül választhat, mindenféle kiegészítők és extra funkciók teszik izgalmassá a válogatást. Vásárlás előtt tehát mindenképpen győződjön meg arról, hogy az Önnek valóban legjobban megfelelő típust válassza. Más-más teljesítmény, szívóerő, működési idő és érzékelő különbözteti meg egymástól az egyes darabokat, ezért kérje nyugodtan az eladók segítségét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.