Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Február 12. 09:51, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei kapitányság

Napok óta nem tudott lábra állni

Napok óta nem tudott lábra állni

Napok óta nem tudott lábra állni, míg végül pilisszentlászlói körzeti megbízott az ablakon keresztül bemászva segítsen a bajba jutott férfin.

Egy pilisszentlászlói lakos telefonon értesítette a helyi körzeti megbízottat arról, hogy az utcában lakó ismerősét már napok óta nem látta. A rendőr február 7-én megjelent a 70 éves férfi lakásánál, ahol kopogtatott, azonban senki nem nyitott ajtót. Ekkor bentről segélykiáltásokat hallott, ezért- mivel az ajtó zárva volt- az ablakon keresztül bemászott az idős férfihoz, aki az ágyban feküdt. Kiderült, hogy három nappal korábban elesett és mivel fájt a lába, nem tudott felállni. A körzeti megbízott értesítette a háziorvost, aki megvizsgálta a férfit és mentőt hívott hozzá. A 70 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez