Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Április 23. 08:50, kedd | Helyi
Forrás: Skanzen

Önkénteseket vár a Skanzen

Önkénteseket vár a Skanzen

Önkénteseket vár a Skanzen Önkéntes Programjába, melynek már közel 140 lelkes tagja van. Az irodában töltött munkás napok után a friss vidéki levegő, a zöld környezetben végzett önkéntesség kikapcsolódásnak sem utolsó.

Élmény, játék, új barátok. Az önkéntes tevékenység lehet szórakozás, főként a Skanzenben, melybe bátran be lehet kapcsolódni. A harmadik éve működő Skanzen Önkéntes Programban már közel 140 lelkes tagot számol a Múzeum, akik a Skanzen mindennapjaiba bekapcsolódva élő múzeumi helyszíneket működtetnek, restaurálási-, karbantartási munkában vesznek részt, egyszóval Skanzenesek.

Szeretettel vár a Skanzen önkéntes csapatába új tagokat, melynek jelentkezési határideje április 30., hogy május 4-én már találkozzanak egy képzés keretében!
Jelentkezni az onkentes@sznm.hu e-mail címen lehet!

Részletes információ a Skanzen oldalán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: