Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Augusztus 23. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: Budakalász Város Televíziója

Pontyokat telepítettek az Omszki-tóba

Pontyokat telepítettek az Omszki-tóba

Örülhetnek a horgászok, a költségvetés most 500 kiló pontyig tartott, de a szeptemberi verseny előtt még egy alkalommal telepítenek a tóba, hogy biztos legyen a fogás.

Az Omszk-tavon a horgászat mellett, egy másik vízi sport is nagy népszerűségnek örvend, a wakeboard. Bár előbbi egy nyugodt, csendes tevékenységként él a köztudatban, Budakalászon megfér egymás mellett a hullámgerjesztő szörf és a horgászbot is.

A horgászat az utóbbi időben kezdi visszanyerni régi fényét, az idősebbek mellett, főleg nyáron egyre több fiatal választja sportnak vagy kikapcsolódásnak. A Dunakeszin megrendezett nyári horgászversenyen, előkelő helyezést ért el az Óbuda-Kalász Horgászegyesület egyik ifjonca, Borsos Boglárka.

Az Óbuda-Kalász Horgászegyesület szeptember 17-én tartja szokásos, házi horgászversenyét. Jelentkezni az egyesületnél vagy személyesen az Omszk-tó halőr bódéjánál lehet.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.