Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. November 22. 11:53, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Rekord részvétel a V-8 Kupán

Rekord részvétel a V-8 Kupán

Idén már harmadik alkalommal rendezte meg a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont V-8 Kupa elnevezésű saját versenyét múlt hétvégén. A megmérettetésre ezúttal több mint négyszázan jelentkeztek, köztük a legtöbben Szentendréről.

Már tavaly is akkor érdeklődés mellett zajlott le a V-8 Kupa, hogy a szervezők idén egyből kétnaposra rendezték a megmérettetést, melyen akár a család minden tagja talált magának versenyszámot és kategóriát, hiszen a V-8 már 2 éves kortól 99 éves korig várta a jelentkezőket. Sőt ezúttal már fogyatékkal élők is nevezhettek a küzdelemre.

Balogh Zoltán ügyvezető elmondta, idén több mint négyszázan neveztek a kupára, a jelentkezők pedig nemcsak a városból, hanem a környékről és a tágabb kistérségből, így például Vácról, Veresegyházáról, is szép számmal megmérettették magukat. Ráadásul iskolákon és sportegyesületeken kívül jó néhány hobbisportoló is medencébe ugrott.

A verseny mellett a Kolonics György emlékkiállítást is láthatták a kupán résztvevők illetve a szurkolók. A tárlat a sportoló életét bemutató relikviákkal, videókkal szerdáig várta az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: