Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2021. Április 22. 10:48, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Rendszeresen verte, majd kirabolta édesapját - VIDEÓ

Rendszeresen verte, majd kirabolta édesapját - VIDEÓ

Az érdi rendőrök őrizetbe vették azt a 37 éves férfit, aki a gyanú szerint rendszeresen verte, végül kirabolta idős édesapját.

A 66 éves áldozat kért segítséget április 20-án délelőtt, mert 37 éves fia pénzt követelt tőle, és mivel nem volt miből teljesíteni a követelést, fia ütni kezdte. Ököllel, ahol érte, többször mellkason rúgta, miközben üvöltve záporoztak a „Megdöglesz kutya!” és „Adjál pénzt, vagy elvágom a torkod!” mondatok. Az idős nadrágzsebéből végül kivette a nyugdíjból megmaradt 21 ezer forintot és sorsára hagyva elment otthonról – közölte a rendőrség.

A sértett elvánszorgott egy közeli közértig, a tulajdonos volt segítségére, vízzel kínálta, hívta a mentőket, rendőröket. A kórházba került idős férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a bántalmazás következtében bordája tört.

Az érdi járőrök N. Sándor minden számításba jöhető felbukkanási helyét visszatérően ellenőrizték, kora délután akadtak nyomára.

A 37 éves, munkanélküli férfi gyanúsítotti kihallgatásán nem tagadta, heti rendszerességgel megverte édesapját, mert haragudott rá életmódja miatt és sokszor hiába kért tőle pénzt, nem kapott.

Az Érdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett 37 éves férfival szemben rablás, testi sértés, valamint kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.

2024. Május 08. 07:42, szerda | Belföld

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti