Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Április 25. 11:26, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Sipos Peti és Tomi nagy dobásra készül

Sipos Peti és Tomi nagy dobásra készül

A 25 éves Irigy Hónaljmirigy zenekar mindig képes megújulni és dalaival emberek millióinak arcára mosolyt csalni. Az idei évben szeretnének a tőlük megszokott stílusban, de mégis valami újjal előrukkolni.

Ezért döntött úgy a zenekar testvérpárosa Sipos Peti és Tomi, hogy elutaznak vidékre megálmodni az új dalukat és ahhoz egy izgalmas klipet, ahol lehet, hogy a főzés is szerepet kap majd. A Szigetközi négy csillagos Diamant Hotel tulajdonosa Szalay Ferenc régi jó barátja a testvéreknek, szívesen vendégül látta a fiúkat, és segítette őket ötleteivel.

„Az új dalunk klipjének forgatásához keresünk vidéki, de ugyanakkor elegáns és wellness pihenési lehetőségekkel ötvözött helyszínt. - kezdi Sipos Peti. - Már többször jártunk itt a Szigetközben családdal és barátokkal is. Ezért is gondoltunk arra, hogy ez a hely alkalmas lehet az általunk elképzelt sztori leforgatására, főleg most, hogy a szálloda teljesen megújult. Itt sosem unatkozunk, mert rengeteg mindennel elüthetjük az időt.”

„Petivel végig ökörködtük az amúgy üzleti jellegű tárgyalást, miközben jó barátunk végig kalauzolt minket a szállodán. – veszi át a szót Tomi. – Már szinte bele is éltük magunkat egy-egy humoros jelenetbe a Petivel, spontán jöttek ötleteink az új dalhoz és kliphez. A legmókásabb jelenet a nap során talán az volt, amikor a thai massage-nál a masszőr hölgy rámászott a Peti hátára, és mint egy kung-fu harcos úgy megdolgozta. Na, ott szem nem maradt szárazon. – nevet fel Tomi.

„Ha már jól kinevetjük egymást, akkor említsük meg azt is, hogy milyen nagyszerű látvány volt téged kinyúlt medveként a falra tapadva látni. – szól be Peti. - Aztán visszarepültünk az időben még lovas kocsira is felültem, pedig mióta gyerekkoromban ledobott egy ló, azóta inkább elkerülöm őket. Viszont egy vadregényes lovas jelenetet leforgatni izgalmas lenne a Duna parton, ezért mertem csak bevállalni. A lovas kocsiról leszállva a hagymás zsíros kenyér és a forró tea repített csak igazán vissza a múltba a nádfedeles Sári csárda udvarán, hogy de jó is volt gyereknek lenni, amikor ezt a kaját még bűntudat nélkül lehetett enni.”

Peti és Tomi egy finom koktél kíséretében, a pezsgő fürdőben ülve összegezték a napjukat, és úgy határoztak, hogy ez a szigetközi szálloda tökéletesen megfelel az elképzeléseiknek. A rajongóik kíváncsiságát még egy kicsit csigázzák, de hamarosan fény derül arra, hogy mivel rukkol elő az Irigy Hónaljmirigy zenekar.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára