Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Október 02. 16:32, szerda | Helyi
Forrás: PMRFK

Szentendrei dohányboltba törtek be – elfutottak, de elkapták őket

Szentendrei dohányboltba törtek be – elfutottak, de elkapták őket

Őrizetbe vették a rendőrök azt a két budapesti férfit, akik szerda éjjel betörtek egy szentendrei Nemzeti Dohányboltba. Megpróbáltak elfutni a rendőrök elöl, de végül elkapták őket.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Csaba 48 éves és P. János 35 éves budapesti lakosok ellen.

A Szentendrei Rendőrkapitányság ügyeletére október 2-án éjfél után néhány perccel érkezett bejelentés az egyik távfelügyeleti cég diszpécserétől, mely szerint a város egyik Nemzeti Dohányboltjának ajtaját felfeszítették és a felszerelt riasztóberendezést lefújták.

A helyszínre kiérkező szentendrei járőrök a helyszín biztosítása során két férfira lettek figyelmesek a bolt környékén, akiket megpróbáltak intézkedés alá vonni, azonban mindketten futni kezdtek. A két rendőr rövid gyalogos üldözés után elfogta M. Csabát és P. Jánost, akiknél a ruházatátvizsgálás során fejszét és csípőfogót, valamint egy walki-talkie készüléket találtak.

M. Csabát és társát gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatás elrendelését.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást- őrizetbe vételük mellett- a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás