Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Január 18. 08:52, szombat | Helyi
Forrás: lvp/fotó: fortmagazin.hu

Szentendrei központtal a legjobb Ford régiók közt

Szentendrei központtal a legjobb Ford régiók közt

Több mint 50 ezer eladott autó és az egyik legfontosabb Ford régió, mindezt mondhatja el magáról a márka szentendrei regionális központja, amely 29 ország értékesítési tevékenységét látja el.

Összesen 29 ország jármű- és alkatrészértékesítési, vevőszolgálati, marketing és oktatási tevékenységét látja el a Ford szentendrei regionális központja, amely a térségben tavaly több mint 50 ezer eladott autóval, Magyarországon pedig majd 7900 új kocsi eladásával büszkélkedhet. Ezzel szentendrei központjával piacvezető pozíciót szerzett magának a márka, amely ezeknek a mutatóinak köszönhetően egyik legfontosabb régiója lett a Fordnak. Az eredmények már két éve egyre pozitívabbak, amihez nagyban hozzájárul, hogy közel százról több mint kétszázhúszra emelkedett az alkalmazottak száma a központban, fejtette ki Molnár Viktor.

A Ford szentendrei központjának regionális igazgatója elmondta, hogy a siker kulcsa a márka többszörösen díjnyertes és minden idők legerősebb modellportfófiója, valamint a magasan képzett és elkötelezett kollégák, akiknek meghatározó szerepük volt a kiemelkedő eredmények elérésében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: