Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Augusztus 19. 15:30, péntek | Helyi
Forrás: Blikk

Telefonálás közben akart átrohanni a HÉV előtt

Telefonálás közben akart átrohanni a HÉV előtt

Valószínűleg észre sem vette a felé robogó szerelvényt az a 37 éves nő, akit csütörtök hajnalban ütött el a HÉV Budakalásznál.

A HÉV vezetője hiába fékezett, már képtelen volt megállni - írja a Blikk.

A vonat maga alá gyűrte a nő testét, gyakorlatilag esélye sem volt a túlélésre. A Blikk információja szerint a Szentendrén élő Judit dolgozni volt Budakalászon, majd hogy minél előbb hazaérjen, úgy döntött, nem megy el a Lenfonó megállóig, inkább átvág a nyílt pályán. Szerencsétlenségére éppen jött a vonat, amelynek vezetője hiá­ba dudált és fékezett. Információink szerint a több száz tonnás szerelvény métereken át tolta maga előtt az asszony testét. A tűzoltók hiába küzdöttek hosszasan, hogy kiszabadítsák a fémszerkezet alól, mire ez végül sikerült, már régen élettelen volt.

– Szörnyű veszteség ez mindenkinek, aki ismerte Juditot – mondta az asszony egyik ismerőse.

– Ő maga volt a jóság: a családsegítőnél dolgozott, neki azonban ez nem munka, sokkal inkább a hivatása volt – sírta el magát váratlanul az ismerős.

Judit több környező településen is teljesített szolgálatot, rendelt Tahitótfaluban, Szigetmonostorban és Budakalászon egyaránt. Mindenhol nagyon szerették, ahol csak megfordult.

A Blikk információja szerint a HÉV vezetőjét is nagyon megviselték a történtek még akkor is, hogy tudja: lehetetlenség volt elkerülni a tragédiát, amit lehetett, ő megtette.

Fotó: blikk.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.