Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 25. 15:41, hétfő | PR

Tökéletes ajándék anyák napjára!

Tökéletes ajándék anyák napjára!

Unod már a virágot? Valami frappáns és egyedi ötlettel állnál elő anyák napjára? Mi megmutatjuk, hogy mi az, amivel garantáltan elvarázsolhatod az édesanyádat!

Az édesanya pótolhatatlan egy ember életében, ezért az ember szeretné neki mindig a legjobbat adni mindenből, amiből csak lehet. Persze nem csak ezen az egy napon kell odatennünk magunkat, és bizonyítanunk a szeretetünket felé, hanem az év minden napján foglalkozni kell vele. De ez a nap különleges, mert csak róla szól. Éppen ezért próbáljunk neki olyan ajándékot választani, ami különleges és egyedi, mint Ő.

Mivel a virág még mindig hódít, ezért nem baj, ha egy csokor virágba belefűzünk egy kis ajándékot is. Ilyen lehet egy egyedi, fényképes telefontok, amivel megvédheti a készülékét. Hiszen jó esetben ezzel tartjátok a kapcsolatot, nem is beszélve az esetleges unokákról, akikkel mindig nagy öröm videótelefonálni. Ezért ha gondoskodni szeretnénk arról, hogy megvédjük a portól, a kosztól és az esetleges sérülésektől, akkor mindenképp érdemes átgondolni az egyedi, fényképes tok lehetőségét.

Fényképes tokot csináltatni ma már körülbelül 10 perc alatt lehet, ami amellett, hogy rendkívül gyors, roppant személyes is, hiszen tudja, hogy időt töltöttünk az elkészítésével, nem pedig csak gyorsan megvettük az első boltban.

Elsőnek persze kell keresni egy megbízható webáruházat, mint amilyen a Pitbullcase.hu. Ezután ki kell választani, hogy milyen telefonra tervezzük a tokot, vagyis tudnunk kell a telefon típusát. A webshop kínálatában mondhatni minden okos eszközre találunk tok lehetőséget, még a régebbi típusokra is. Ha ezzel megvagyunk, akkor már csak ki kell választanunk, hogy milyen is legyen a tok, vagyis hogy szilikontok, merev hátlap vagy flipes bőrtok az, ami a legjobb szolgálatot teheti.

Amennyiben döntésre jutottunk, akkor már csak az egyedi fénykép kiválasztása az, ami okozhat némi fejtörést. Fontos szempont, amit mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a jó minőségű tok záloga a megfelelő képfelbontás, ami jelen esetben a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080).
Ha ezzel is megvolnánk, akkor már csak a kép elhelyezése van hátra, amit persze kedvünkre díszíthetünk különböző effektekkel, matricákkal, esetleg szövegekkel, mint: “A legjobb édesanyának!”.

Ezután már csak az utolsó lépések következnek, vagyis a telefontok megrendelés, a fizetés és később az átvétel kérdésköre. Fontos tudni, hogy ha meggondolnád magad, akkor térítésmentesen a gyártás megkezdéséig mondhatod le a rendelésed. Amennyiben legyártásra kerül, akkor ez a jog elveszett, mivel egyedi rendelésre készült, így másnak már nem lehet eladni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat