Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. November 08. 07:00, szombat | PR
Forrás: (x)

Új kurzusok és izgalmas gasztroélmények a szentendrei Ínyencházban - FOTÓK

Új kurzusok és izgalmas gasztroélmények a szentendrei Ínyencházban - FOTÓK

Az Ínyencház Főzőiskolában a nyári szünet után újra beindult az élet. Felnőtteknek és gyerekeknek is kínálnak izgalmas gasztroélményeket.

Több új kurzusadó csatlakozott a csapathoz, akik eddig hiányzó, ám annál nagyobb érdeklődésre számot tartó tanfolyamokat tartanak a főzőiskolába látogatók számára. Ilyen például Emi, aki a japán konyha rejtelmeibe nyújt betekintést, vagy Noémi, aki az olasz tészta sokszínűségével és változatos szószok, mártások receptjeivel kápráztatja el az olasz konyha szerelmeseit.

Ezenkívül a jövőben még jó néhány házigazda feltűnése várható, akik sok-sok különleges és érdekes tanfolyammal készülnek majd.

Új kurzusok és izgalmas gasztroélmények a szentendrei Ínyencházban

Az Ínyencházban nemcsak egyéni főzőtanfolyamok folytak az elmúlt hónapokban, hanem céges csapatépítés és gyermek születésnapi party is. Illetve egyre több szerelmes pár fedezi fel ennek a programnak a nagyszerűségét, hiszen nemcsak egy élvezetes, közös programot töltenek el együtt, melyen közösen sok-sok finomságot készítenek el, hanem hangulatos körülmények között el is fogyaszthatják és a későbbiekben a megtanultakat otthon újra és újra elkészíthetik maguknak vagy barátaiknak, rokonaiknak.

Szerencsére már cégek is felfedezték a főzőiskolát, hiszen nincs is annál jobb összekovácsoló erő, amikor egy összeszokott csapat családias körülmények között ízletes finomságokat készít el, figyelembe véve egymás ízlését, szokását, és aztán ezeket az ínyencségeket közösen elfogyasztják. Hiszen a közös főzés és a közös étkezések hangulata sokkal közelebb hozza egymáshoz az embereket.

Új kurzusok és izgalmas gasztroélmények a szentendrei Ínyencházban

Az Ínyencházban október végétől, novembertől pedig már az ünnepi készülődés jegyében telnek a napok. Október végén Halloween őrültségek készülnek, amilyen rondák, olyan finomak lesznek! Decemberben elején Mikulás napi sütögetések lesznek, december közepén Luca napi finomságok, illetve már a karácsonyi sütemények, ajándékok is készülnek a konyhában. Lesz mézeskalácssütés és bejgli készítés, amit természetesen haza is lehet vinni. A konyhai felfordulást, takarítást elfelejtve készülhetnek az ínyencségek. Karácsonyi ehető ajándékkal is készülünk, amiket már teljes díszben vihetnek haza a vendégek, így csak a fa alá kell tenni a gasztronómia iránt érdeklődő szerettünknek. Ezek a programok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szerveződnek!

Sőt, ne feledjék, az ünnepek közeledtével Ínyencház ajándékkuponnal is meglephetik kedvesüket, rokonukat, gyermeküket, barátjukat...

Bővebb információ és egyéb részletek: www.inyenchaz.hu

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat