Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Március 27. 07:35, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei Kapitányság

Úttest közepén ülő idős nőnek segítettek a szentendrei rendőrök

Úttest közepén ülő idős nőnek segítettek a szentendrei rendőrök

Elesett Budakalászon és nem tudott lábra állni egy 67 éves nő a minap, akinek az éppen arra járőröző szentendrei rendőrök hívtak mentőt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai március 23-án 18 óra körüli időben mozgó ellenőrzést hajtottak végre Budakalászon, amikor az egyik utcában észrevették, hogy egy nő ül az úttest közepén. A fővárosi asszony a rendőröknek elmondta, hogy a nedves úton elcsúszott, ráesett a jobb bokájára és nem tud felállni. A járőrök azonnal mentőt hívtak a sérült asszonyhoz, akit további ellátás céljából kórházba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.