Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Március 20. 11:01, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén holtan talált két ember

Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén holtan talált két ember

Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén múlt pénteken holtan talált két ember - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t.

András Tamás az MTI megkeresésére közölte: a szakértői vizsgálatok eredménye és a beszerzett információk nem támasztják alá, hogy bűncselekmény történt volna. Ugyanakkor az ügy teljes körű feltárásához további szakértői vizsgálatok szükségesek, ezek folyamatban vannak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság mindent megtesz a történtek mielőbbi, megnyugtató tisztázása érdekében - tette hozzá a sajtószóvivő.

A két holttestet március 15-én közterületen találták meg, és az első adatok alapján nem volt kizárható, hogy bűncselekmény történt.

Címkék: holttest, Szentendre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.