Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. December 12. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Voice: Viszketős kór támadta meg Fatimát

Voice: Viszketős kór támadta meg Fatimát

Mohamed Fatima, a Voice tehetsége olyan betegséggel küzd, melyet orvosai sem tudnak beazonosítani. A kellemetlen tünetek megkeserítik a népszerű énekesnő mindennapjait.
– Ha belenézek a tükörbe, felteszem magamnak a kérdést: megérte? A válasz: igen is meg nem is. Hiszen a problémáim ellenére szeretem az új külsőm! De sajnos az egész testem tele van apró, piros viszkető foltokkal, amelyek immár egy éve nem múlnak el teljesen, csak gyógyszer hatására halványulnak – kezdte a az énekesnő, aki az elmúlt években gyomorgyűrűt kapott, és a kemény diéta során 72 kilótól szabadult meg.
– A műtét után nem sokkal kezdődtek a bajok. A hároméves diétázást, illetve a sebészi beavatkozást követően a szervezetem annyira legyengült, hogy egy egyszerű megfázás is levert a lábamról. Talán éppen emiatt alakulhatott ki valamilyen allergia. A kellemetlen viszkető érzés végigkíséri a napjaimat, nehezen tudom megállni, hogy ne nyúljak hozzájuk. Ráadásul elkezdett ritkulni a hajam. Ezek miatt sokszor magam alatt vagyok, de aki ismer, az tudja, semmilyen betegség nem téríthet el az utamról – vallotta be Fatima.


Címkék: Voice

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.