Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Cégregiszter | Egyesületek- szakosztályok

Dunakanyar Szabadidős és Kerékpáros Túra Egyesület

2000 Szentendre, Előd utca 2/a

Dunakanyar Szabadidős és Kerékpáros Túra Egyesület

Látva a mai felnövekvő generációt és az egyre szaporodó, folyamatos ülő munkára kényszerülő felnőttet és gyermeket egyaránt, Egyesületünk megteremtésével szeretnénk egy mozgást szerető és igénylő, egészségesebb környezetet kialakítani munka és baráti körünkben, valamint az egyesület tagjain keresztül ezt a szemléletmódot közvetíteni a kistérségben élő lakosság számára.

Célunk az aktív pihenés, testmozgás szépségének megismertetése minél szélesebb körben, táborok, edzések, közösségi és sport programok szervezésének segítségével, változatos élményekhez juttatni, az emberek egyre nagyobb csoportját!

Olyan programokat tervezünk, melyben miden korosztály megtalálhatja a saját képességeinek és érdeklődésének megfelelő programot, így családokat, fiatalokat és felnőtteket egyaránt igyekszünk megszólítani.

A rendszeres testedzés alapjait a heti több alkalommal meghirdetett futó, úszó és bringás edzések, hét végi kirándulások biztosítják, annak érdekében, hogy az egyesület tagjainak edzettségét meg tartsuk, ill. kinek-kinek igényei szerint fejlesszük.

Mai rohanó, számítástechnika uralta, elidegenedett világban elég nehéz kapcsolatok, barátságokat kialakítani. Kimutatott tény, hogy erre a legjobb közeg a mozgás és sport. A fizikai igénybevétel alkalmával az emberek közvetlenebb közösségben és természet közelibb légkörben, élhetnek át közös élményeket. A sporttevékenységek és szabadidős programok közben egymásra vannak utalva a csoport tagjai, sok esetben szükség van a túratárs alkalmazkodására, együttérzésére és bizalmára ahhoz, hogy a célt közösen teljesíteni lehessen.

Mi nem csak sportolni szeretnénk, hanem közösséget-csapatot építeni, ami egy-egy versenyen, vagy egyéni kihívások alkalmával elengedhetetlen és a hétköznapi életben is hatalmas erőt, élményt nyújt minden résztvevő számra.

Képzett vezetők segítségével arra törekszünk, hogy egyesületünk tagjai teljesebb, élményekben gazdagabb életet élhessenek, mind szellemi, pszichikai és fizikai szempontból egyaránt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse fel honlapunkat és csatlakozzon csapatunkhoz, rendezvényeinkhez

kapcsolat