Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Március 04. 09:10, kedd | Helyi
Forrás: lvp

20 jelölt lehet a választásokon a szentendrei kerületben

20 jelölt lehet a választásokon a szentendrei kerületben

Eddig 15 jelölt már hivatalosan is van a szentendrei választási kerületben, ám mellettük még akár öttel bővülhet az országgyűlési képviselő aspiránsok száma. Többen is leadták az ajánlóíveket az utolsó napon.

Döntésre vár – ez áll annak az öt jelöltnek a neve mellett, akik az utolsó napon, hétfőn adták le az április 6-i választáson való induláshoz szükséges ajánlóíveket. A választási iroda még vizsgálja az aláírásokat, de hamarosan kiderül, hogy hivatalosan hányan is csatlakozhatnak az aláírásokat szintén az utolsó pillanatokban leadó nyolc másik jelölthöz. A hajrában ugyanis a korábbi hat mellett még nyolc jelölt indulását fogadta el a választási iroda. Ezzel pedig húszra nőhet a választókerületben indulók száma.

Két jelölt indulását elutasították az illetékesek.

20 jelölt lehet a választásokon a szentendrei kerületben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: