Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Február 04. 16:26, péntek | PR
Forrás: (x)

5 tipp, amiért a hölgyek imádni fogják a kétoldalú ragasztót

5 tipp, amiért a hölgyek imádni fogják a kétoldalú ragasztót

Még a nem kimondottan barkácsoló hölgyek is imádni fogják a kétoldalú ragasztót, mert praktikus és számtalan remek ötletet lehet vele pofonegyszerűen megvalósítani.

Ezek közül mutatunk ötöt, amivel fel lehet dobni az otthonunkat.

Nem kell barkácsolózseninek lenni hozzá, hogy néhány apróság segítségével kényelmesebbé tegyük az otthonunkat. Hölgyek is bátran belefoghatnak, csak a megfelelő eszközökre van hozzá szükség. Ezek egyik legjobbja a többcélú kétoldalú ragasztó. Íme néhány ötlet, mire használhatjuk.

Sminkpolc a fürdőszobába

A fürdőszobai polcon soha nincs elég hely a sminkes holmik számára. Ezt a gondot oldja meg egy apró polc falra rögzítése kétoldalú ragasztóval. Nem éri nagy terhelés, és egy kisebb polcot gond nélkül megtart a kétoldalú ragasztó, és a csempét sem éri túlságosan nagy terhelés.

Piperetükör a szekrénybe

Az öltözködésnél lehet rendkívül praktikus a szekrény belső oldalára rögzített tükör. A tükrök rögzítésére különleges kétoldalú ragasztót használnak, ami egy vékony habszivacs réteget fog körbe. Ez a habszivacs elvezeti a felületi feszültségeket és gondoskodik róla, hogy a vékony tükörüveg ne repedjen meg az ajtó csukásakor sem.

Törlőruhák mindig kéznél

A konyhában néha nehéz jó helyet találni a törlőruhák számára. A kétoldalú ragasztóval ellátott öntapadó akasztókat azonban bárhova fel lehet helyezni, akár szekrény oldalára, csempére, de még falra is, mert a kétoldalú ragasztó olyan erős, hogy a vakolaton is biztonsággal tapad. Ennek segítségével mindig kéznél lesznek a törlőruhák.

Kézműves dekorációk

Sok hölgy szeret ünnepekre, ajándékba vagy csak saját örömére alkotni. A kézműves foglalkozások elmaradhatatlan kelléke is lehet a jó minőségű kétoldalú ragasztó, mert mozaikok rögzítésétől bármilyen dekor kellék láthatatlan módon való falra rögzítéséig bármire használható.

Családi képek a falon

A legfontosabbat hagytuk a végére: a családot. Kétoldalú ragasztó segítségével bármilyen családi kép felkerülhet a falra – és ott is marad. Nincs többé fúrás, nincs szükség szögekre. Egyszerűen csak a képkeret hátára kell erősíteni a kétoldalú ragasztócsíkot és felhelyezni a falon oda, ahol a legjobban mutat. Ha lecserélnénk, vagy áthelyeznénk, a kétoldalú ragasztót nyomtalanul vissza lehet szedeni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.