Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2019. Október 09. 17:08, szerda | PR

7 elképesztő dolog, amire egy ragasztószalag használható

7 elképesztő dolog, amire egy ragasztószalag használható

Ha valamit nem lehet ragasztószalaggal megoldani, azt nem is lehet megoldani - szól a mondás. A ragasztószalagnak, ha nincs is ennyire univerzális képessége-

- mégis sokkal szélesebb körben alkalmazható, mint elsőre gondolnánk.

Számos televízió műsorban láthattuk már, hogy ragasztószalaggal mennyi különféle dolgot rögzíthetünk biztonságosan. No, nem a klasszikus celluxra kell gondolni, sokkal inkább a különféle erős rögzítő szalagokra, melyek elképesztő dolgokra képesek.
Nézzük meg a hét legnépszerűbb felhasználási módot, mellyel akár lakásunk felújítása is megkönnyíthető. Ezt követően pedig szerezzük be háztartásunk jolly jokerét.

Vigyázat, ezek a praktikák csak valóban minőségi anyagokkal kivitelezhetőek!

1. Képek rögzítése
Amennyiben nem szeretnénk a frissen felújított lakásunk falára lyukakat fúrni, könnyedén elhelyezhetünk képeket ragasztószalag segítségével. Ebben az esetben érdemes kétoldalú ragasztót választani, vagy a klasszikus ragasztószalagot ketté hajtani.
2. Padló burkolása
Gyorsan és könnyedén burkolhatjuk padlónkat ragasztószalag segítségével. Valószínűleg egy szakember óva intene ettől, de ha ezt az anyagot választjuk nem csak olcsón és gyorsan, de akár saját magunk is könnyedén megoldhatjuk a lakásfelújítás ezen feladatát.3. Kábelcsatornák falra szerelése
A kábel rengeteg minden háziasszony mumusa. Nem elég, hogy nehéz tisztán tartani a sok-sok kábel környékét, még esztétikailag is kifogásolható. A kábelcsatornák falra szerelése könnyen megoldható ragasztószalaggal, melyhez így férfi segítséget sem kell igénybe venni, hiszen bárki könnyedén boldogul vele.
4. Díszlécek rögzítése
A díszlécek rögzítése olyan feladat lehet, melyhez feltétlenül érdemes szakember segítségét kérni. Nem úgy, ha a klasszikus ragasztási mód helyett ragasztószalaggal állunk szemben. Így ugyanis sokkal könnyebben, gyorsabban és akár precízebben is dolgozhatunk, mely által magunk is elvégezhetjük ezt a feladatot.
5. Szigetelő lemezek elhelyezése
Nem csupán benti, akár kinti munkálatokhoz is bevethetjük ezt a csoda eszközt. Elsőre furcsának tűnhet, azonban a megfelelő szalag kiválasztásával akár szigetelő lemezeket is megfelelően rögzíthetünk. Elképesztő, igaz?
6. Akasztók és fogasok rögzítése
Akasztókra a lakás több helyiségében is szükség lehet, azonban azok szerelése gyakran bosszúságot okoz. Az előszobánkba, hálószobánkba vagy akár a fürdőnkbe is gyors és esztétikus megoldás lehet a nagy teherbírású öntapadó ragasztó használata, mellyel úgy kerülhetjük el a fúrást, hogy mellette mégis bátran terhelhető akasztókat kapunk.
7. Szúnyogháló felrakása
Gyakori nyári vendég a szúnyog minden otthonban, azonban velük is egyszerűen felvehetjük a harcot a megfelelő ragasztószalaggal. A szúnyogháló rögzítése semmilyen más módszerrel nem olyan könnyű és egyben hatékony, mint a megfelelő ragasztóval.

A különféle, akár végleges rögzítésre is bevethető ragasztószalagok tehát minden háztartás elengedhetetlen kellékei. Könnyen, gyorsan és esztétikus megoldásként vethetjük be otthonunk számos helyiségében a legkülönfélébb felületeken. Ha nem hiszed, járj utána. :)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 19:09, szerda | PR

Napjaink prémium prémje, az asztrahán

Az állatok prémjéből készült szőrmebundák a ruhapiac prémium kategóriáját képviselik. A jól ismertek mellett azonban különlegesebb alapanyagokkal is találkozhatunk.

2020. Január 07. 20:31, kedd | PR

Az albérletek árnyoldala az azonnali felmondás

Mit tehetünk, ha a főbérlőnk a megállapodásban rögzített kiköltözési idő helyett egyik napról a másikra távozásra kér minket? Van néhány dolog, ami segíthet, hogy kezeljük az ehhez hasonló helyzeteket.

2020. Január 07. 20:30, kedd | PR

Jobb vagy rosszabb 2020-ban hitelt felvenni?

Rengeteg változás történt 2019-ben, elsősorban a lakáshitelek piacán. Még felsorolás szinten is hosszú minden újdonságot sorba venni.