Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. Július 25. 08:05, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/hot!/fotó:baratok.hu

A Barátok Közt színésznője odavan a Szentendrei-szigetért

A Barátok Közt színésznője odavan a Szentendrei-szigetért

Egyáltalán nem kell a világ végére utazni ahhoz, hogy csodálatos tájat lássunk, elég, ha kilátogatunk a Szentendrei-szigetre és Szigetmonostorra, állítja a Barátok Közt fiatal színésznője.

A Barátok közt ifjú színésznője, Munkácsy Kata már tizennégy éve lakik Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten, ami szerinte egyszerűen csodálatos környék, éppen ezért ajánlja a kirándulók figyelmébe is.

Munkácsy Kata a hot! holiday különszámában kifejti, hogy egyszer kisgyerekkorában télen látogatták meg szigetmonostori barátaikat, amikor is akkora hó esett, hogy ott ragadtak.

Az egész annyira varázslatos volt, hogy az apukám kijelentette: „Jó, akkor ideköltözünk!” Így is lett, és sokáig egyáltalán nem jártam be Budapestre; kicsit elzárva éltem a nagyvilágtól. Szigetmonostor egy hangulatos, régimódi falu maradt, ahol igazi közösség van: mindenki köszön a másiknak, az emberek kedvesek, barátságosak” – részletezte a színésznő.

Hozzátette, hogy a forgatások miatt ugyan sok időt tölt a fővárosban, de mindig nagyon jó számára ide hazajönni. A magazinban mindemellett a környékről, a Visegrádi-hegységről, Kisorosziról, Tahitótfaluról, Pócsmegyerről és Surányról is rajongva beszél Munkácsy Kata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban