Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Augusztus 21. 09:55, szerda | Helyi
Forrás: lvp/szentendreprogram.hu/Fotó: katonajozsefszinhaz.hu

A házasság kockázatai és mellékhatásai Szentendrén – színház

A házasság kockázatai és mellékhatásai Szentendrén – színház

A házasság súlyosan károsítja az Ön és környezete egészségét illetve házasság – valamint bármely hasonló kapcsolat – lassú és biztos halálhoz vezet… ez derül ki A nyaralás című komédiából szombaton a Városháza udvarán.

Augusztus 24. 19:30, Városháza udvara
A NYARALÁS
A Katona József Színház előadása
Carlo Goldoni azonos című darabja alapján írták a Mohácsi-testvérek
Rendező: Mohácsi János
Szereplők: Vajdai Vilmos, Fullajtár Andrea, Rajkai Zoltán, Fekete Ernő, Kocsis Gergely, Elek Ferenc, Jordán Adél, Pálos Hanna, Tasnádi Bence, Rezes Judit, Takátsy Péter
A házasság súlyosan károsítja az Ön és környezete egészségét! Előadás azokról a visszatartott információkról, amelyeket a büszke anyakönyvvezető, mint valami mindenható onkológus, elfelejtett elrebegni: azokról a bizonyos kockázatokról és mellékhatásokról. Ideje szembesülni a kérlelhetetlen ténnyel, hogy a házasság – illetve bármely hasonló kapcsolat – lassú és biztos halálhoz vezet az alagút végén; hogy a házasság elzárja az artériákat, szívrohamot, tüdőtágulást és agyvérzést okoz…
Belépőjegy: 3000 Ft

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: