Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. Augusztus 19. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Szentendrei Rendőrkapitányság

A HÉV állomáson lopott

A HÉV állomáson lopott

A Szentendrei Rk Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Jánosné budakalászi lakossal szemben.

A 62 éves budakalászi nő 2016. június 27-én a déli órákban Budakalászon, a Szent István telep HÉV megálló peronjáról jogtalanul elsajátította egy hölgy padon felejtett táskáját, a benne lévő értékeivel, készpénzével, személyes irataival, mobiltelefonjával, valamint kézpénzével együtt. A sértettnek B. Jánosné az iratokat pár nappal később visszaszolgáltatta, azonban a többi eltulajdonított értéket nem.

A budakalászi nővel szemben folytatott eljárást a vizsgálók a napokban befejezték és vádemelési javaslattal éltek a Szentendrei Járási Ügyészségen.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 06:00, kedd | Életmód

Meteorológia: nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon

Nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon - közölte a HungaroMet Zrt. hétfőn.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Nagy István: már 184 millió új fát ültettünk erdeinkben

Tartósan sikerült megfordítani a negatív erdőtelepítési trendet az országfásítási program 2019-es meghirdetésével: az elmúlt öt évben 184 millió új fát ültettünk el

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat