Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 29. 10:17, kedd | PR

A közösségi marketing média

A közösségi marketing média

Az életünkbe a közösségi média vitathatatlanul változást idézett elő. Általa egyszerűbbé vált a világ akár másik felén élő barátainkkal kapcsolatot tartani, áthidalni egyszerre az időt és teret a kommunikáció során -

- híreket böngészni, véleményünknek hangot adni.

Új márkákat, szolgáltatásokat megismerni könnyebb lett, ezekkel kapcsolatba lépni és követni is őket ugyanígy. A cégeknek is egyszerűbbé vált megszólítani az érdeklődőket, a potenciális vásárlókat, könnyebben eljuttathatják üzenetüket az emberekhez egy olyan platformon, mint a Facebook, amelynek több, mint 2 milliárd aktív felhasználója van világszerte.

Vállalkozásunk számára létrehozhatunk egy saját Facebook oldalt, ahol már meglévő és jövőbeni ügyfeleinket posztok, bejegyzések formájában tudjuk megszólítani, ezáltal felkelthetjük érdeklődésüket. Cégünk termékeit hozhatjuk közelebb ezekhez az emberekhez, a missziót, videót és képet oszthatunk meg, ami által kommentelésre, aktivitásra ösztönözhetjük őket.

Facebook felhasználókat organikusan is elérhetünk, létrehozhatunk hirdetéseket, kifejezetten célközönséget megcélozva egy-egy üzenettel, akcióval, új termékkel vagy szolgáltatással. Átcsábíthatjuk a potenciális ügyfeleket weboldalunkra különböző hirdetésekkel, hogy azok tényleges ügyfelekké váljanak. Különböző hirdetéskampányokat készíthetünk már meglévő, vagy új célokkal.

Számos más közösségi média platform létezik még a Facebookon kívül, mint például a LinkedIn, a Twitter, Instagram, Youtube, Tumblr, ezek a legnagyobb felhasználószámú oldalak között vannak. A marketing tevékenységeket is online mérhetjük, amely egyszerűbb, mind hagyományos offline módszerekkel, stratégiánkat így aszerint alakíthatjuk folyamatosan, ahogy az működni látszik. A közösségi média rendkívül hatékony eszköz marketing tevékenységek folytatására, hiszen az emberek idejük nagy részét itt töltik és itt is érhetőek el koruktól, nyelvüktől, tartózkodási helyüktől függetlenül.

Mára már elmondható, hogy elengedhetetlen, hogy a vállalkozás informatív, aktív Facebook oldallal rendelkezzen, amelyet az érdeklődők felkereshetnek. Kifejezetten erre szakosodott marketing ügynökségeket is felkérhetünk, mint amilyen a White Elephant Media, akik lényegesen jól ismerik és naprakészek a közösségi média marketing világában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat