Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Március 10. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: IKSZ Szentendre

A polgár szava – Szentendre 2013 – felhívás

A polgár szava – Szentendre 2013 – felhívás

Várja a lakossági észrevételeket, ötleteket, javaslatokat az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Szentendre szervezete, melyeket összegyűjtve a város döntéshozóihoz juttat el.

Az IKSZ Szentendre szervezete ezúton kéri fel Szentendre lakóit, illetve mindazokat, akik munkavállalói, cégtulajdonosi, vagy bármilyen egyéb okok miatt kötődnek városunkhoz, hogy a Szentendre életével, működésével, jövőjével kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat továbbítsák felénk.

Szervezetünk elhivatott városunk életének és működésének jobbá tételéért, ezért célunkként tűztük ki a polgárok és a városvezetés közötti kapcsolat közvetlenebbé tételét, a szavazók és a döntéshozók közelebb hozatalát. Bízunk abban, hogy jelen programunk segíti választott képviselőnk munkáját és igényeink érvényesítését.

A számunkra elküldött anyagokat feldolgozzuk, majd azokat egy tematikus bontású, nyomtatásban megjelenő füzetben, továbbá elektronikus adathordozón átadjuk önkormányzati képviselőinknek és Dr. Dietz Ferenc polgármester úrnak.

Az észrevételeket, javaslatok, panaszokat tartalmazó füzet átadása után három héttel kerekasztal beszélgetést szervezünk, amelynek keretében a címzettek az általuk addigra megismert anyagokkal kapcsolatban tájékoztatást adnak, a résztvevők kérdéseire válaszolnak.

A következő email címre kérjük az Önök által maximum 2000 karakter terjedelemben összefoglalt írások elküldését:

szentendre@iksz.net

Beküldési határidő: 2013. március 15.

Üdvözlettel:
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Szentendre
www.ikszszentendre.webs.com
www.facebook.com/ikszszentendre
szentendre@iksz.net

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.