Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2016. Július 30. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: 6.kerulet.ittlakunk.hu

A pomázi pszichiátrián érzi jól magát

A pomázi pszichiátrián érzi jól magát

A pomázi Gálfi Béla kórház pszichiátriáján van a két hete kilakoltatott Hüvelyes Lajost. Két hete lakoltatták ki Hüvelyes Lajost az Izabella utca 92-ből a mocsok és a tartozásai miatt.

Az önmaga ellátására gyakorlatilag képtelen férfi kutyát is tartott, sétálni azonban nem vitte, így az a lakásba piszkított rendszeresen, a bűz pedig elviselhetetlen volt az egész házban. Az önkormányzat végül egy tatárszentgyörgyi házat ajánlott fel Hüvelyesnek.

A férfi "nem részesül kezelésben, mert nincs szüksége rá... „Mi csak köztes gazda vagyunk, ő kizárólag szociális okból van itt" - mondta a Magyar Szociális Fórumnak (MSZF) Hüvelyes orvosa. Ez annyit tesz, hogy a kilakoltatók nem találták a férfi személyi okmányait, ezért a tatárszentgyörgyi házról szóló szerződést nem tudják aláírni - állítja az MSZF.

Bundula Csaba alpolgármester nyilatkozatában azt mondta, Hüvelyes Lajos nem kívánja elhagyni a kórházat, mert ott érzi magát biztonságban, és a lakásról szóló szerződést eddig még ezért nem írta alá - írta az oldal. Az MSZF megkérdezte Hüvelyest is, aki elmondta, hogy szeretne onnan kikerülni, az okmányait pedig magával akarta vinni, de nem engedték neki - írta az MSZF oldala.

Fotó: terezvaros.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Címkék: pomáz, pszichiátria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe