Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Augusztus 09. 15:59, kedd | Bulvár
Forrás: mti

A Simpson család az első egyórás epizóddal jelentkezik jövőre

A Simpson család az első egyórás epizóddal jelentkezik jövőre

Jövőre első ízben egy egyórás epizódot is láthatnak a nézők az októberben a 600. részével jelentkező Simpson család című népszerű animációs sorozatból.

A szériából korábban egészestés mozifilm is készült, de egyórás tévés epizóddal még nem találkozhatott a közönség. Al Jean, a sorozat vezető producere a hír bejelentésekor azzal tréfálkozott: imádkozik, hogy "ne ez legyen az utolsó dolog, amit a nézők Trump beiktatása előtt láthatnak" - idézte kedden a BBC News.
Az animációs sorozat rendkívüli kiadásában Taraji P. Henson és Keegan-Michael Key lesz a két sztárvendég. Henson egy zenei mogul felesége, Praline hangját kölcsönzi, Key pedig Jazzy Jamesként szólal meg, aki Praline, Homer és Bart társaságában segít bosszút állni Burns úrnak, akit a zenei mogul döntött csődbe. Az Amerikában januárban adásba kerülő epizód a The Great Phatsby címet kapta a The Great Gatsby (A nagy Gatsby) című film nyomán.

A Simpson család 28. évada szeptember 25-én kezdődik.

Augusztus elején a film két főhőse, Marge és Homer Simpson egy kampányvideóban tűnt fel, és megállapodtak, hogy Hillary Clintonra fognak szavazni az elnökválasztáson. A videón a republikánus elnökjelölt az A. Hitler: Nagy beszédek című könyvvel látható.

Amikor Homer jelzi, hogy esetleg Trumpra szavazna, Marge kijelenti: "Ha rá voksolsz, kérdésessé válik, hogy egyáltalán akarok-e még veled lenni". Mire Homer így válaszol: "Hát így lettem én demokrata".

Címkék: család, simpson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.