Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2016. Augusztus 19. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Index

A szülők szavazhatnak a pomázi iskola kerítéséről

A szülők szavazhatnak a pomázi iskola kerítéséről

Néhányan fellázadtak a pomázi iskola színes kerítésén, mivel szerintük egyértelműen a Pride-okról megismert szivárványszínű zászlót mintázza a kerítés.

Meg is keresték a megfelelő embert, a település jobbikos önkormányzati képviselőjét. Sarkadi Attila pedig azonnal jelezte is Facebookon, hogy szivárványveszély van, riadó, ennek jelentése van. Szóval inkább legyen egyszínű, beszáll a festésbe, csak valaki állítsa le a terrort, a veszedelmet.

Később a két jobbikos képviselőből a másik is korbácsolta a hangulatot a Facebookon. Kitett egy képet egy szivárványos zászlóról, egy képet a pomázi általános iskola színesre festett kerítéséről és egy képet egy másik színes kerítésről, egy óvoda kerítéséről, amin más sorrendben vannak a színek. És hozzá ellentmondást nem tűrően kijelenti: az óvoda kerítése ízlésesen színes, még a Mátyás Iskola kerítése egy az egyben a pride zászló színsora szerint lett festve.

Bár az önkormányzat Facebook-oldalán a kommentelők többsége értetlenkedve állt a problémázás előtt, felvetődött a kérdés, hogy ha máshol is ilyen lavina indulna el, akkor az ország összes Szivárvány Óvodáját (amiből nagyon sok van) veszélybe sodornánk, de Pomázon nincs megállás.

A hisztinek ugyanis meglett az eredménye, az önkormányzat is komolyan elkezdett foglalkozni a dologgal. A nol.hu megkérdezte az önkormányzatot a balhéról, és a polgármester elmondta a lapnak, hogy a szülőknek kell eldönteni, hogy maradhat-e a szivárványos festés az iskolán, vagy nem. Konkrétan kérdőívet küldenek ki a szülőknek, hogy kikérjék a véleményüket

Ha úgy döntenek, hogy nem maradhat, akkor átfestjük - nyilatkozta a polgármester, Vicsi László Csaba a lapnak.

Fotó: facebook.com (Attila Sarkadi)

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás