Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. November 26. 09:29, kedd | Helyi

Adventi gyertyagyújtások Szentendrén - program

Adventi gyertyagyújtások Szentendrén - program

Idén sem marad el a közös adventi gyertyagyújtás Szentendrén. A négy adventi vasárnapon 17 órakor ünnepi programok várják a szentendreieket és az idelátogatókat a Fő téri kereszt körüli óriási adventi koszorúnál.

December 1. Dietz Ferenc polgármester mond köszöntőt az önkormányzat és a polgármesteri hivatal munkatársai nevében. 16.45-kor a Bimbó úti óvodások adják elő karácsonyi műsorukat.

December 8. A második gyertyát Kun Péter, 2013. Szentendre Város Pedagógiai-díjasa és Kis Zsuzsanna védőnő, a 2013. Szentendre Város Egészségügyi díjazottja gyújtja meg a város pedagógusai és egészségügyi dolgozói nevében. 16.45-kor a Püspökmajori Óvoda gyermekeinek karácsonyi műsora látható majd.

December 15. Fitos Dezső és Kocsis Enikő, a Szentendre Táncegyüttes vezetői, a 2013. Szentendre Város Közművelődési díjazottai mondanak köszöntőt és gyújtják meg a gyertyát a város előadóművészeinek nevében. 16.45-kor a Református Óvoda bemutatója várja a közönséget.

December 22. Szakács Imre festőművész, Szentendre Város Díszpolgára és Vígné Györkös Katalin, 2013. Szentendre Város Testnevelési és Sport díjazottja gyújtja meg a negyedik gyertyát a város művészei és sportolói nevében. 16.45-kor a Ferences Gimnázium adja elő betlehemi játékát.

Adventtől Vízkeresztig Szentendrén - PROGRAMOK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben