Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. December 06. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Adventi lakástárlat és vásár

Adventi lakástárlat és vásár

Háromnapos Adventi Képzőművészeti Lakástárlat és Vásár várja Szentendrén péntektől vasárnapig az érdeklődőket a Vendégházban.

Pénteken18 órakor a Szentendre Város Vendégházában kezdődik az Adventi Képzőművészeti Lakástárlat és Vásár. A rendezvény tárlatát Fehrentheil Henriette restaurátor nyitja meg, majd köszöntőt mond Dietz Ferenc, polgármester és Gyürk Dorottya, a Szentendrei Lakástárlat Alapítvány kuratóriumi tagja. Az eseményen közreműködik Träger Lili énekművész a Balkán Fanatik együttesből.

Szombaton 17 órakor kezdődik a tárlatvezetés, melyet 15 órától egy angol nyelvű bemutató előz meg. A napon fellép Karácsonyi dalok címmel 20 órától a Balkán Fanatik zenekar.

Vasárnap 17 órakor zárul a tárlat, melyet Fehrentheil Henriette restaurátor zár be Szvorák Katalin népdalénekes közreműködésével.

A kiállítás mellett művésztalálkozók és művészportré filmek vetítése is várja az érdeklődőket a rendezvény ideje alatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: