Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. December 12. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: Danubia Televízió

Adventi vásár Dunabogdányban

Adventi vásár Dunabogdányban

A Mikulás is ellátogatott az adventi vásárra Dunabogdányba.

A karácsonyi ünnepre való ráhangolódás nyitányaként a művelődési ház udvarán ádventi vásárt tartottak Dunabogdányban. A rendezvény múlt év óta szabadtéri alkalom és az önkormányzat rendezésében a helyi termelői, kézműves piacot működtető civilek szervezésében valósul meg.

A művelődési ház udvarán tartott vásárban karácsonyi profilba illő kézműves vagy termelői áruikat kínálták a vásározók. A vásárban egész nap forralt bor, forró csoki és tea várta a közönséget, és remek étkeket is kóstolhattak a látogatók. a vásárt a Művelődési Házban gyermekprogramok kísérték. kézműves foglalkozás mellettfellépett a magyar népmesei világot megidéző Fantáziamalom Társulat, valamint az alkalomra ellátogatott a Mikulás is. A rendezvényt az esti órákban Vörös Ákos református tiszteletes köszöntője után a pilisvörösvári gitáros – énekes, Demeter Erik szabadtéri fellépése zárta.

Fotó: Danubia Televízió

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: