Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 16. 06:16, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Agyvérzés miatt veszélyesen közlekedett egy kamionos az M1-esen

Agyvérzés miatt veszélyesen közlekedett egy kamionos az M1-esen

Több autós is a rendőrség segítségét kérte egy balesetveszélyesen közlekedő kamion miatt kedden az M1-es autópályán, a sofőr feltehetően agyvérzést kapott vezetés közben -

közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Azt írták: több bejelentés érkezett kedd reggel a megyei főkapitányság ügyeletére arról, hogy a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 148-as és a 152-es kilométer között egy kamion balesetveszélyesen közlekedik.

A hívók elmondták, hogy a belső sávban haladó teherautó többször nekiment a szalagkorlátnak, megelőzni nem lehet, és szabálytalanul váltogatja a sávokat. A bejelentők azt feltételezték, hogy a sofőr álmos, fáradt lehet és intézkedést kértek - tette hozzá a rendőrség.

Kis idő múlva a rendőrök a kamion mögött haladva fény- és hangjelzésekkel próbálták megállásra bírni a sofőrt, aki erre nem reagált, továbbra is balesetveszélyesen többször sávot váltott és folyamatosan haladt az országhatár felé.

A közlemény szerint a kamiont végül a hegyeshalmi határátkelőhelytől 15-20 méterre sikerült megállítani. A járőrök igazoltatni akarták a gépjármű vezetőjét, de a férfi szemmel láthatóan rosszul volt, mozgáskoordinációs problémái voltak és nem tudott rendesen kommunikálni.

A mentők megállapítottak, hogy az 50 éves férfinak feltehetően agyvérzése van, ezért a győri kórházba vitték.

Az eset során senki sem sérült meg, de az adatok szerint az autópálya szalagkorlátja több helyen megrongálódott.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére