Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Szeptember 20. 14:18, péntek | Helyi

Ajánlom magamat

Ajánlom magamat

Egy Pest közeli kedves, sokak által szeretett városban a szokásos, szombati, patak parti piacot sűrűn látogatjuk. Bőséges áruválasztékával, polgári hangulatával régóta vonzza a tömegeket. Ámde legutóbb...

...egy augusztus végi vásárnapon, miközben megpakolt kosarunkkal autónk felé tartottunk, elénk került Ő. „Ajánlom magamat”, szólt, és kezünkbe nyomott egy mutatós, húszezer példányban kinyomtatott prospektust.

A kiadványból kiderült, hogy polgármesteri címre vágyik. Éspedig mind az öt párt támogatásával. A 12 oldalt tüzetesen végig böngésztem, egy fia pártról szó nem esett. Viszont a „termékbemutatóból” kiderül, hogy „szövetkeznek”.

A választópolgárnak joga van tudni, kikkel is szövetkezi az ő jelöltjük! A tíz képviselőjelölt is bemutatkozik. Minő meglepetés: sehol egy párlogó. Természetesen sűrűn elhangzik, a nemzeti, a keresztény, a sokgyerekes, sőt a székely családi háttér.

Kérdezem én, kedves jelölt úr, egy ilyen vegyes mentalitású pártmixtúra miként fogja segíteni a jövőbeli munkáját? Egyébként prioritásuk mind a 10 pontja semmitmondó, lapos közhelyek gyűjteménye. A fotóillusztrációk érdektelenek, bárhol készülhettek.

Nem árt odafigyelni, az ilyen sunyi módon megszerkesztett kiadványok még a jó szándékú, becsületes embereket is megtéveszthetik!

V. J., Budakeszi

Forrás: Demokrata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.