Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Július 20. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp/fotó:szentendreihirek.hu

Akadálytalan gyógyszerellátás a Püspökmajor-lakótelepen

Akadálytalan gyógyszerellátás a Püspökmajor-lakótelepen

Akadálytalan lett a gyógyszerellátás a Püspökmajor-lakótelepen, nyugodtabb éjszakák a Péter-Pál utca, a Bükköspart és a Gőzhajó utca közelében, ezekről rendkívüli ülésen döntöttek a képviselők a közelmúltban.

Két napirendi pontot is tárgyaltak a közelmúltbeli rendkívüli testületi ülésen a szentendrei képviselők. Az egyik pontként a városvezetők arról döntöttek, hogy a Püspökmajor-lakótelepen élők számára a gyógyszerellátás akadálytalan legyen. Mindez a V8 uszoda V-MED Orvosi Centrumának közreműködésével valósul meg. Ennek köszönhetően hetente két alkalommal a volt Andrea Patika helyén juthatnak a városrészben élők gyógyszerekhez. A recepteket augusztus 5-től hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között lehet leadni a V-MED Centrumban, míg a gyógyszerkiadás minden kedden és pénteken 14 és 18 óra között zajlik majd a volt Andrea Patikában.

Emellett nyugodalmasabb éjszakákra számíthatnak a Kucsera Ferenc, a Péter-Pál utca, a Bükköspart és a Gőzhajó utca lakói, mivel a testület elfogadta a lakosság nyugalma érdekében azt az előterjesztést, mely szerint a Kucsera Ferenc, a Péter-Pál utca valamint a Bükköspart közötti két üzlet és a Gőzhajó utcai két vendéglátó egység éjszakai nyitva tartását korlátozza. Az eddigi hajnali 2 óra helyett korábban kell zárniuk az említett egységeknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén