Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 09. 15:40, péntek | PR

Alakformáló fehérneműk egész évben

Alakformáló fehérneműk egész évben

Karcsúsító fehérneműket régen csak a mennyasszonyi-, vagy báli ruha alatt viselték a hölgyek, azt is nagy titokban, tabuként viselve. Napjainkban viszont a hétköznapok ruhatárában is megtalálható, télen-nyáron.

Először Bridget Jones húzta fel a titkolt fehérneműt nagy nyilvánosság előtt. De tudjuk, hogy sok híresség viselt és visel alakformáló fehérneműt, nemcsak az estélyi ruha alatt. Több testrészre külön-külön is találunk ilyen speciális alsóneműt, melyeket az anyaguknak köszönhetően nemcsak kényelmesek, de lélegzetelállítóan szépek és tökéletesen megfelelnek a nyári melegben is.

Alakformáló body-tól a bugyiig

Ha szép alakot szeretnénk, választhatunk bodyt, mely nemcsak a derékrészen segít, de tökéletes lesz a dekoltázsunk és formásabb a hátsónk. Ha nem szeretnénk egy teljes testhezálló alsóruhát felvenni, akkor választhatunk külön bugyit - mely több fazonban is elérhető - és melltartót, amit pontosan a mi mellméretünknek megfelelően vásárolhatunk meg.

Napjainkban tudunk olyan alsót is beszerezni, mely nemcsak a derék és popsi résznél formálja az alakot, hanem a combot is kordában tartja. Illetve választhatunk speciális leggingset, mely deréktól egészen a lábfejig karcsúsítja alakunkat.




Különleges anyagokkal a tökéletes külsőért

Az alakformáló fehérneműk használatát régen nem ajánlották hétköznapi viseletként, hisz az anyagok merevek voltak, a ruhák pedig szorosak. Így nemcsak nem volt kellemes viselet, de az egész napos alakformálás még az egészségre is káros volt. A napjainkban használt hi-tech anyagok rugalmasak, leheletvékonyak, de mégis erősek, így tökéletes tartást biztosítanak és jól szellőznek. Ennek köszönhető az is, hogy a prémium darabok nyugodtan hordhatóak akár egy testhez álló nyári ruha alatt is, hisz biztosak lehetünk benne, hogy nem fog átlátszani és nem fogunk beleizzadni sem.
A csipkerészeknek köszönhetően az alakformáló alsóneműk gyönyörűek és szexisek, semmiképpen nem szégyellnivalók. Ezeknek a fehérneműknek a megvarrása sem a hagyományos technikával történik. A lapos varrásnak köszönhetően észrevétlenül simulnak a testre és a testhezálló ruha alatt sem látszik át.

Az alakformáló fehérneműk is sok fazonban és színben kaphatóak. Minden nő megtalálja a számára legtökéletesebb és legkényelmesebb modellt, aszerint, hogy melyik testrészét szeretné formálni, és a kívánt alakváltozásokon túl még nagy lökést kaphatunk önbizalom terén is. Viseljük ezeket a ruhadarabokat bármelyik évszakban, mert egy kis plusz magabiztosság mindig jól jön.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.