Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2019. Augusztus 09. 15:40, péntek | PR

Alakformáló fehérneműk egész évben

Alakformáló fehérneműk egész évben

Karcsúsító fehérneműket régen csak a mennyasszonyi-, vagy báli ruha alatt viselték a hölgyek, azt is nagy titokban, tabuként viselve. Napjainkban viszont a hétköznapok ruhatárában is megtalálható, télen-nyáron.

Először Bridget Jones húzta fel a titkolt fehérneműt nagy nyilvánosság előtt. De tudjuk, hogy sok híresség viselt és visel alakformáló fehérneműt, nemcsak az estélyi ruha alatt. Több testrészre külön-külön is találunk ilyen speciális alsóneműt, melyeket az anyaguknak köszönhetően nemcsak kényelmesek, de lélegzetelállítóan szépek és tökéletesen megfelelnek a nyári melegben is.

Alakformáló body-tól a bugyiig

Ha szép alakot szeretnénk, választhatunk bodyt, mely nemcsak a derékrészen segít, de tökéletes lesz a dekoltázsunk és formásabb a hátsónk. Ha nem szeretnénk egy teljes testhezálló alsóruhát felvenni, akkor választhatunk külön bugyit - mely több fazonban is elérhető - és melltartót, amit pontosan a mi mellméretünknek megfelelően vásárolhatunk meg.

Napjainkban tudunk olyan alsót is beszerezni, mely nemcsak a derék és popsi résznél formálja az alakot, hanem a combot is kordában tartja. Illetve választhatunk speciális leggingset, mely deréktól egészen a lábfejig karcsúsítja alakunkat.
Különleges anyagokkal a tökéletes külsőért

Az alakformáló fehérneműk használatát régen nem ajánlották hétköznapi viseletként, hisz az anyagok merevek voltak, a ruhák pedig szorosak. Így nemcsak nem volt kellemes viselet, de az egész napos alakformálás még az egészségre is káros volt. A napjainkban használt hi-tech anyagok rugalmasak, leheletvékonyak, de mégis erősek, így tökéletes tartást biztosítanak és jól szellőznek. Ennek köszönhető az is, hogy a prémium darabok nyugodtan hordhatóak akár egy testhez álló nyári ruha alatt is, hisz biztosak lehetünk benne, hogy nem fog átlátszani és nem fogunk beleizzadni sem.
A csipkerészeknek köszönhetően az alakformáló alsóneműk gyönyörűek és szexisek, semmiképpen nem szégyellnivalók. Ezeknek a fehérneműknek a megvarrása sem a hagyományos technikával történik. A lapos varrásnak köszönhetően észrevétlenül simulnak a testre és a testhezálló ruha alatt sem látszik át.

Az alakformáló fehérneműk is sok fazonban és színben kaphatóak. Minden nő megtalálja a számára legtökéletesebb és legkényelmesebb modellt, aszerint, hogy melyik testrészét szeretné formálni, és a kívánt alakváltozásokon túl még nagy lökést kaphatunk önbizalom terén is. Viseljük ezeket a ruhadarabokat bármelyik évszakban, mert egy kis plusz magabiztosság mindig jól jön.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 07. 20:31, kedd | PR

Az albérletek árnyoldala az azonnali felmondás

Mit tehetünk, ha a főbérlőnk a megállapodásban rögzített kiköltözési idő helyett egyik napról a másikra távozásra kér minket? Van néhány dolog, ami segíthet, hogy kezeljük az ehhez hasonló helyzeteket.

2020. Január 07. 20:30, kedd | PR

Jobb vagy rosszabb 2020-ban hitelt felvenni?

Rengeteg változás történt 2019-ben, elsősorban a lakáshitelek piacán. Még felsorolás szinten is hosszú minden újdonságot sorba venni.

2020. Január 07. 20:28, kedd | PR

A leggyakoribb autópálya bakik

A rendőrség új akciója, hogy civil autóban ülve ellenőrzik a forgalmat és emelik ki a szabálytalankodókat. Ez egy kifejezetten jó kezdeményezés, mert mindenki csak nyerhet vele, legalábbis szerintünk.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.