Városlista
2019. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2019. Augusztus 09. 15:40, péntek | PR

Alakformáló fehérneműk egész évben

Alakformáló fehérneműk egész évben

Karcsúsító fehérneműket régen csak a mennyasszonyi-, vagy báli ruha alatt viselték a hölgyek, azt is nagy titokban, tabuként viselve. Napjainkban viszont a hétköznapok ruhatárában is megtalálható, télen-nyáron.

Először Bridget Jones húzta fel a titkolt fehérneműt nagy nyilvánosság előtt. De tudjuk, hogy sok híresség viselt és visel alakformáló fehérneműt, nemcsak az estélyi ruha alatt. Több testrészre külön-külön is találunk ilyen speciális alsóneműt, melyeket az anyaguknak köszönhetően nemcsak kényelmesek, de lélegzetelállítóan szépek és tökéletesen megfelelnek a nyári melegben is.

Alakformáló body-tól a bugyiig

Ha szép alakot szeretnénk, választhatunk bodyt, mely nemcsak a derékrészen segít, de tökéletes lesz a dekoltázsunk és formásabb a hátsónk. Ha nem szeretnénk egy teljes testhezálló alsóruhát felvenni, akkor választhatunk külön bugyit - mely több fazonban is elérhető - és melltartót, amit pontosan a mi mellméretünknek megfelelően vásárolhatunk meg.

Napjainkban tudunk olyan alsót is beszerezni, mely nemcsak a derék és popsi résznél formálja az alakot, hanem a combot is kordában tartja. Illetve választhatunk speciális leggingset, mely deréktól egészen a lábfejig karcsúsítja alakunkat.
Különleges anyagokkal a tökéletes külsőért

Az alakformáló fehérneműk használatát régen nem ajánlották hétköznapi viseletként, hisz az anyagok merevek voltak, a ruhák pedig szorosak. Így nemcsak nem volt kellemes viselet, de az egész napos alakformálás még az egészségre is káros volt. A napjainkban használt hi-tech anyagok rugalmasak, leheletvékonyak, de mégis erősek, így tökéletes tartást biztosítanak és jól szellőznek. Ennek köszönhető az is, hogy a prémium darabok nyugodtan hordhatóak akár egy testhez álló nyári ruha alatt is, hisz biztosak lehetünk benne, hogy nem fog átlátszani és nem fogunk beleizzadni sem.
A csipkerészeknek köszönhetően az alakformáló alsóneműk gyönyörűek és szexisek, semmiképpen nem szégyellnivalók. Ezeknek a fehérneműknek a megvarrása sem a hagyományos technikával történik. A lapos varrásnak köszönhetően észrevétlenül simulnak a testre és a testhezálló ruha alatt sem látszik át.

Az alakformáló fehérneműk is sok fazonban és színben kaphatóak. Minden nő megtalálja a számára legtökéletesebb és legkényelmesebb modellt, aszerint, hogy melyik testrészét szeretné formálni, és a kívánt alakváltozásokon túl még nagy lökést kaphatunk önbizalom terén is. Viseljük ezeket a ruhadarabokat bármelyik évszakban, mert egy kis plusz magabiztosság mindig jól jön.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 15. 11:55, csütörtök | PR

A nappali szíve: a dohányzóasztal

A lakásunk, vagy házunk szíve, a társasági élet centruma, a központi élettér kétségkívül a nappali; azon belül is a komfortos kanapé és a hozzá illő dohányzóasztal.

2019. Augusztus 09. 15:42, péntek | PR

Egérpadtól a takaróig - a sokoldalú hőprés

Egyedi ajándékok, feliratos pólók, fényképes egérpad - csak néhány olyan tárgy, melyeket saját szöveggel, fényképpel személyessé tudunk tenni. Az eszköz, amellyel ez kivitelezhető: a hőprés.

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.