Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Október 05. 08:02, szombat | Helyi
Forrás: lvp/life.hu

Alföldi Róbert az X-faktorról és szentendrei incidensről

Alföldi Róbert az X-faktorról és szentendrei incidensről

Hétről hétre láthatjuk az X-faktor mentoraként, közben rendez és fellép, minderről illetve a szentendrei incidenséről is kérdezte Szily Nóra a life.hu interjújában a színész-rendezőt.

Három ittas férfi támadt Alföldi Róbertre Szentendrén, a színész-rendezőnek pedig egy múzeumba kellett menekülnie a támadók elől. Egyebek közt erről is kérdezte hosszabb interjújában Szily Nóra Alföldi Róbertet:

Mit csináljak, zárkózzak be, vagy kérjek testőrt? Most komolyan. Az ember azt tudja csinálni ezzel, hogy azt mondja: oké, ez van. Persze borzasztó, és nem jó bemenekülni a múzeumba, és utána éjszaka négyig a szentendrei rendőrkapitányságon ülni és tanúvallomást tenni. Itt is köszönöm nekik, mert nagyon rendesek voltak, de én ezért változtassam meg az életemet? Gondolkodjak másképp a világról? Fordítsak azon, amit az elmúlt 5-6 évben sikerült létrehozni? Bújjak be egy odúba, és kezdjek el máshogyan élni? Benne van a pakliban, hogy betörnek a lakásodba, hogy elromlik a telefonod. Most egy ilyen társadalmi közegben élünk, miközben a fene se akar bujdokolni. Nem akarok úgy élni, hogy éjjel, amikor leviszem a kutyát, akkor az jusson eszembe, hogy most alaposan nézzünk körül. Ez két napig tartott, aztán elmúlt. Nem vagyok hajlandó így élni! Akkor mindent megtagadnék, ami fontos. Azt veszíteném el, hogy szabadon élek, dolgozom, gondolkozom. Ahogy mindig is léteztem, és amire az elmúlt öt évben különösen rá voltam kényszerítve” – mondta Alföldi Róbert a life.hu-nak adott interjújában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.